Andreea Tonciu recidivează! Concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a subțiat din nou în Photoshop, dar a fost dată de gol

Publicat pe

Andreea Tonciu, concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” a reușit să impresioneze juriul încă de la începutul emisiunii, dar, se pare, bruneta este nemulțumită de imaginea ei, din moment ce își editează fotografiile în Photoshop!

Andreea Tonciu se străduiește să demonstreze că este o prezență plină de eleganță și carismă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă, deși este apreciată de către cei trei jurați din punct de vedere vestimentar, temperamentul vulcanic îi joacă feste în fiecare ediție, temperamentala brunetă reușind să intre permanent în dispută cu colege de-ale sale de platou. Cu toate acestea (sau poate tocmai de aceea), Andreea are un număr imens de fani în social media, unde postează zilnic fotografii din timpul emisiunii.

Mai zveltă și cu picioare mai lungi…

Recent, Andreea a fost din nou în centrul atenției, deși nu mai era nevoie… Năbădăioasa brunetă a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută sexi: colanți negri, pantofi cu toc înalt și platformă și o bluză colorată. Fanii i-au atras atenția vedetei, spunându-i că a folosit în exces Photoshop-ul. Alții i-au transmis că este frumoasă natural și că nu are nevoie de așa multe modificări. Evident, admiratorilor vedetei nu le-a scăpat faptul că fotografiile postate de Andreea sunt mult diferite față de cele care apar pe pagina oficială a „Bravo, ai stil! Celebrities” și nu au ezitat să o critice.

Andreea Tonciu, demascată de fani!

Dacă de la prima vedere modficările nu sunt foarte vizibile, Andreea a fost „demascată’ chiar de contul de instagram al emisiunii Bravo ai Stil! Celebrities, care a postat fotografia originală, nemodificată. Diferențele sunt clare: picioarele sunt mai scurte, talia nu este atât de îngustă, iar fața este rotundă și nu atât de subțire ca în fotografia postată de vedetă.

Deși a fost „demascată” de fani, Andreea Tonciu nu a părut să se sinchisească prea mult, continuând să se subțieze excesiv în Photoshop, deși nu este nici pe departe o femeie cu forme rubensiene. O altă gafă vizibilă cu ochiul liber a fost eliberată în eter de curând, Andreea postând una dintre ținutele ei din gale, superbă, de altfel. În timp ce pe pagina „Bravo, ai stil! Celebrities” este postată fotografia needitată, bruneta și-a modificat mai mult decât evident silueta, în postarea ei apărând cu o talie mult subțiată…

Andreea Tonciu recidivează! Concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a subțiat din nou în Photoshop, dar a fost dată de golAndreea Tonciu recidivează! Concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a subțiat din nou în Photoshop, dar a fost dată de gol
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter