Cum arată Bianca Giurcanu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj

Publicat pe

Bianca Giurcanu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a înscris în emisiune cu speranța că va impresiona juriul și publicul cu aparițiile ei. Este o tânără frumoasă și discretă, astfel că mulți se întreabă cum arată Bianca Giurcanu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj.

Cum arată Bianca Giurcanu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiajCum arată Bianca Giurcanu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj

Bianca Giurcanu, în vârstă de 25 de ani, este sora Laurei Giurcanu. Este însoțitoare de zbor și a acceptat noua provocare „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a se autodepăși.

Citește și: Cum arată Gina Chirilă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj:”Este nevoie de persoane publice ca tine”

„Am ales să particip la acest show pentru a mă autodepăşi, pentru a-mi testa limitele în toate sensurile. Cred că emisiunea mă va şlefui atât din punct de vedere stilistic, cât și din punct de vedere al personalității mele. Îmi doresc să cresc o dată cu prezența mea în acest show, să evoluez. Sunt gata să ascult păreri, să ofer emoție și styling-uri!„, a declarat Bianca Giurcanu de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Cum arată Oana Radu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj:”Nu îți mai ascunde fața, ești…”

Bianca Giurcanu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte apreciată pe rețelele de socializare. Are peste 180.000 de urmăritori pe Instagram și este admirată de foarte multe tinere: „Foarte frumoasă”, „Cea mai cool”, „Ești superbă”, „Ești magnifică”, „Ești mai frumoasă naturală”, „Frumoasă în roz”, „Sirenă la mal, fermecătoare”, „Sexy și frumoasă”.

Citește și: Cum arată Raluca Tănase (Bambi) fără machiaj.Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de nerecunoscut

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Bianca Rus și, mai nou, Oana Radu se vor lupta pentru un premiu în valoare de 100.000 lei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cum arată Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj.Mulți spun că îi stă mai bine așa

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter