Andreea Tonciu s-a dezbrăcat pentru Cătălin Botezatu, în prima ediție Bravo, ai Stil Celebrities! „Pentru tine o fac, ești cel mai sexy”

Publicat pe

Momente incendiare la Bravo, ai Stil! Celebrities! Prima ediție de miercuri seara a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Andreea Tonciu a scăpat de inhibiții și a oferit un moment spectaculos în fața juriului și a colegelor sale.

Citește și: Scandal între Maria Ilioiu și Andreea Tonciu la „Bravo, ai stil!, Celebrities”. Bruneta a fost făcută ciocănitoare de către rivala ei…


Andreea Tonciu s-a dezbrăcat pentru Cătălin Botezatu, în prima ediție Bravo, ai Stil Celebrities! „Pentru tine o fac, ești cel mai sexy'Andreea Tonciu s-a dezbrăcat pentru Cătălin Botezatu, în prima ediție Bravo, ai Stil Celebrities! „Pentru tine o fac, ești cel mai sexy'

Andreea Tonciu a fost printre primele vedete care a defilat și spre suprinderea tuturor a venit cu o ținută foarte cuminte.  Vedeta a declarat atât în spotul de prezentare cât și în platou că și-a schimbat stilul și că este mai cuminte de când este mamă. Însă acest lucru nu i-a înduplecat pe jurații care au pus-o să se dezbrace de geaca care îi acoperea sânii apetisanți, potrivit Wowbiz.

Concurentele de la Bravo ai Stil și-au spus părerea  despre ținuta Andreei Tonciu

„Nu tă văd. Nu este genul tău. Pe tine te știm toți sexy. Nu te regăsesc în genul ăsta', a spus Maria. Andreea Tonciu a dat imediat replica. „Păi ți-am zis că mi-am schimbat stilul'.

Citește și: Andreea Tonciu, gafă uriașă. Momentul penibil prin care a trecut

Raluca de la Bambi: Sora mea, ne știm de foarte mulți ani. Ne-am certat, ne-am împăcat, cine știe, poate la fel o să se întâmple și în proiectul ăsta. În mare îmi place, Andreea s-a schimbat foarte mult. Îmi place că ai evoluat de când ești mamă și soție. Se vede că îți e benefic.

Jurații i-au dat o lecție brunetei

„Tu ai venit aici, chitită să ne spui „Am venit astăzi pentru că sunt soție și mamă' Nu mă înțelege greșit, eu am un copil de 17 ani. Niciodată pe acest parcurs nu m-am schimbat. Am fost tot eu, nu ne schimbăm acum pentru că așa a zis soțul. Bă, noi nu putem să fim altcineva, în esență. Eu vă încurajez să fiți voi pentru că telespectatorii vor vedea atitudinea asta fake. Eu astăzi nu o să fiu pe sexy și pe alea pentru că mi-am schimbat stilul', a spus Raluca Bădulescu.

„Eu tot sunt pe sexy, uite', moment în care Andreea Tonciu și-a arătat decolteul generos acoperit de geaca neagră.

„Lăsați atitudinea de genul. Terminati-vă cu chestiile astea. Andreea, mie îmi place. Sper să te văd forță show-ul ăsta', a adăugat Raluca.

Cătălin Botezatu: „Erai sexy. Ce ai venit cu gecuța aia? Dă-o jos'

Andreea Tonciu: Vrei să mă dezbrac? Pentru tine o fac, pentru că ești cel mai sexy bărbat din România

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter