Concediu de coșmar pentru Gheorghe Turda. Interpretul, implicat într-un accident teribil în Asia

Publicat pe

Aflat într-o vacanță în Asia, interpretul de muzică ușoară ar putea spune ca are parte de un concediu de coșmar, dupa ce a fost implicat într-un accident teribil.

Concediu de coșmar pentru Gheorghe Turda. Interpretul, implicat într-un accident teribil în AsiaConcediu de coșmar pentru Gheorghe Turda. Interpretul, implicat într-un accident teribil în Asia

Gheorghe Turda a plecat în Cambodgia, alături de un grup de români şi de oficialităţi din țară, numai ca a avut parte de un incident tare neplăcut, care l-ar fi putut costa viața.

„Azi mi s-a întâmplat un mic, dar periculos necaz. Am făcut o reclamaţie managerului hotelului în care suntem găzduiţi. În liftul din hotelul în care am fost accidentat mi-a căzut pur şi simplu grilajul luminatorului în cap şi pe umăr. Mă doare şi acum capul”, a spus Turda pentru Click!

Gheorghe Turda aşteaptă acum o rezoluţie din partea conducerii Hotelului „King Grand Boutique Hotel”, din Cambodgia, locul unde s-a petrecut incidentul, noteaza b1.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Gheorghe Turda, pregătit să iubească din nou, la 71 de ani: „Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter