Monica Bellucci, schimbare spectaculoasă de look! Actrița de 55 de ani a renunțat la părul lung

Publicat pe

Superba actriță Monica Bellucci a început anul cu o schimbare care i-a mai șters cel puțin zece ani din buletin – s-a tuns scurt, iar noul look i-a lăsat pe fanii săi muți de uimire.

La 55 de ani, Monica Bellucci arată ca la 30 și are o siluetă de fotomodel, asta cu siguranță și genelor bune de care dispune. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume chiar și după ce a schimbat prefixul, la care a adăugat cifra 5, actrița nu are de ce se teme nici în privința diferenței de vârstă dintre ea și iubitul ei, Nicolas Lefebvre, cu 18 ani mai tânăr, care, culmea!, pare mai matur ca ea.

La 55 de ani, Monoica Bellucci arată de 35!

Recent, Monica Bellucci a participat la Săptămâna Modei de la Paris, iar apariția ei la show-ul Alexandre Vauthier a monopolizat atenția tuturor. Actrița care-și făcuse din părul lung și bogat o semnătură a adoptat o tunsoare scurtă, super tinerească, și cu un breton îndeajuns de lung cât să-i ascundă puțin privirea și să-i confere un aer misterios. Cu siguranță nu i-a fost ușor să se despartă de superba ei podoabă capilară, însă, după părerea noastră, a meritat efortul cu prisosință!

Are un iubit cu 18 ani mai mic

Monica Bellucci are 55 de ani și iubitul ei, Nicolas Lefebvre, 37. Nu doar că diferența de vârstă nu se vede, dar actrița pare chiar mai tânără decât bărbatul cu 18 ani mai mic. A slăbit peste 15 kg și apropiații cuplului spun că Monica este mai fericită ca niciodată alături de tânărul proprietar al unei galerii de artă din Paris.

Monica Bellucci a divorţat de actorul Vincent Cassel, în august 2013, după 18 ani de relaţie. Din căsnicia cu acesta are două fiice, Léonie, de 8 ani, şi Deva, în vârstă 14 ani. Monica Bellucci a jucat în 60 de filme şi are o avere de 45 de milioane de dolari.

Pentru că Nicolas Lefebvre este mult mai tânăr decât ea, mulți nu au privit cu ochi buni această relație, dar iată că Monica a înflorit, pur și simplu, alături de Nicolas.

Presa străină scrie că a slăbit considerabil și are o siluetă de topmodel, iar pentru asta a ținut o dietă drastică, în care a mâncat doar carne, legume şi fructe. Monica nu mănâncă niciodată lactate, pâine şi zahăr. În plus, actriţa a practicat arte marţiale ca să-şi recapete silueta de la 20 de ani.

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter