Cum se comportă Alex Bodi cu fetița Biancăi Drăgușanu, atunci când crede că nu-l vede nimeni

Publicat pe

Actualul soț al Biancăi Drăgușanu are două fetițe pe care le iubește enorm. Afaceristul a fost surprins alături de vedetă și de fetița acesteia în aeroport. Imaginile surprinse au arătat modul în care Alex Bodi se comportă cu fetița Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi iubește copii și își mai dorește moștenitori și alături de Bianca Drăgușanu. Afaceristul are două fetițe din relațiile anterioare și le iubește pe micuțe din tot sufletul.

Recent, Sofia s-a întors în București de la bunica, iar la aeroport a fost așteptată de Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Când și-a văzut fetița, vedeta a luat-o în brațe și a pupat-o. Se pare că Sofiei nu-i plac atât de mult dulcegăriile, pentru că după ce s-a lăsat pupată și îmbrățișată de mama ei, micuța a început să se joace.

În imaginile surprinse, se vede că Biancăi Drăgușanu îi lipsise micuța și îi ducea dorul. Alex Bodi a pupat-o pe Sofia, iar aceasta s-a bucurat că a venit și el.

View this post on Instagram

Sofia 😇♥️

A post shared by Bianca Bodi 👑 (@biancadragusanu18) on

Sofia locuiește la mama Biancăi Drăgușanu

Victor Slav a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat revistei VIVA! despre creșterea micuței lor. Prezentatorul TV a divorțat de Bianca Drăgușanu, însă mereu iau deciziile împreună când vine vorba despre fiica lor, Sofia.

Știu că tu și Bianca aveți o relație foarte bună… Dar aveți și păreri contradictorii în ceea ce o privește pe fetiță?

Referitor la alegerile pe care le faceți pentru ea, la educația ei… Fetița noastră este mică și nu avem mari discuții. Probabil că, pe viitor, vor fi, sunt normale și pentru un cuplu care este încă împreună, sunt firești părerile în contradictoriu. Deocamdată, ne descurcăm foarte bine, am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia. Cred că se aplică vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Vom vedea pe măsură ce va crește Sofia, dar suntem pregătiți să facem tot ce este mai bun pentru ea.

Cât de des o vezi pe Sofia și cum vă petreceți timpul împreună? Spune drept… Ce fel de tată ești? Se zice, în general, că fetele sunt mai apropiate de tați…

Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil.

Citește și: De la divorț la armonie totală!Bianca Drăgușanu, prietenie la cataramă cu fosta soție a lui Alex Bodi. Fac vacanțe împreună

FOTO: Facebook, Wowbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter