Andreea Marin, prima apariție în public alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică. Ipostaza unică în care au fost surprinși

Publicat pe

Andreea Marin a avut o apariție de senzație, luni seară, la Gala Premiilor UCIN. Vedeta a pășit pe covorul roșu, alături de fiica ei, Violeta. Adolescenta a venit să își susțină fratele, pe Radu Ștefan, care a intrat anul acesta la UNATC.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adolescenta nu a vrut să intre în sală până când fratele mai mare, Radu Ștefan, nu a ajuns în fața Teatrului Național.

Violeta s-a dus să-l întâmpine, în timp ce Andreea Marin dădea interviuri. După ce s-au pozat la panou, cei doi frați, alături de Andreea Marin, au intrat în sală pentru a urmări decernarea premiilor. Radu Ștefan a intrat anul acesta la UNATC.

Andreea Marin, prima apariție în public alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică. Ipostaza unică în care au fost surprinșiAndreea Marin, prima apariție în public alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică. Ipostaza unică în care au fost surprinși

Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie', a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook.

Scrisoarea impresionantă a unei fetițe dintr-un centru de plasament: „Dragă COVID-19, mie îmi place să merg la şcoală… Te rog, pleacă!'

Violeta și fratele ei au o relație strânsă, cei doi petrecând mult timp împreună.

De altfel, tatăl lor, Ștefan Bănică jr a declarat în repetate rânduri că își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă o relație frumoasă. Artistul mai are un băiețel cu Lavinia Pârva, cea care îi este soție.

Andreea Marin a anunțat că se reîntoarce în televiziune

Ziua de azi este una foarte importantă pentru Andreea Marin, ea anunțând că se întoarce în televiziune începând din această toamnă cu o emisiune la Televiziunea Română, Vedeta va prezenta la TVR, începând din această toamnă, de pe 12 octombrie, o nouă emisiune și a făcut primele declarații despre ipostaza în care o vom regăsi. În această emisiune, Andreea Marin va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora privitorii se vor regăsi negreșit.

Cazurile de COVID-19 la tineri, creștere îngrijorătoare! Ce trebuie să facă elevii când începe școala

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV.' Andreea Marin a adăugat că: „Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR', a sus ea pentru Unica.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter