Andrei de la „Alb şi Negru” va deveni tătic în luna martie

Publicat pe

Andrei Ştefănescu se pregăteşte sa devină tătic pentru prima data, iubita lui urmând să nasca în luna martie un băieţel.

 

Sunt emoționat și puțin îngrijorat. Dar și nerăbdător să fac cunoștință cu fiul nostru. Am pregătit tot ce trebuie, ba chiar și în plus. Am avut o perioadă agitată, dar frumoasă. Antonia (n.n. iubita lui Andrei) nu a avut pofte exagerate și nu a trebuit să plec noaptea nicăieri de nebun. Poate pentru că toată sarcina Antoniei a fost o poftă continuă', spune Andrei, amuzat.

 

Antonia și Andrei nu s-au hotărât încă ce nume va purta băiețelul lor, dar știu cine îi vor fi nașii. Sunt prieteni și oameni pe care îi iubim foarte mult. O pereche de nași este formată din Alle, cel alături de care am început să cânt, și soția lui. Iar a doua pereche este formată din Tibi, prietenul meu bun, și mama lui, care-mi sunt ca o familie', a dezvăluit Andrei.

 

Acesta va putea fi vazut alături de Liviu Vârciu în noul sezon „Te cunosc de undeva!' (Antena 1).

 

Andrei a fost căsătorit cu Sylvia, însă mariajul lor s-a terminat în 2012. Din 2014, artistul trăieşte o poveste de dragoste alături de Antonia, cu 13 ani mai mică decât el, care a lucrat ca model.

 

Citeste si:

 

Novak Djokovic va fi tata a doua oara

 

Andrei de la „Alb şi Negru' va deveni tătic în luna martieAndrei de la „Alb şi Negru' va deveni tătic în luna martie

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter