Corina Bud încinge spiritele! Vezi imaginea care i-a lăsat mască pe internauți!

Publicat pe

Corina Bud este clar una dintre vedetele de la noi lipsită de inhibiții. Ne-am obișnuit deja cu fotografii sexy postate de aceasta pe rețelele de socializare, însă vedeta a reușit să surprindă din nou.

Corina și-a pus fanii pe jar cu o fotografie hot pe care a postat-o pe contul său de Facebook. Aceasta stă pe o masă, îmbrăcată într-o rochie kaki, căreia i-a atașat o centură în jurul taliei. Rochia este crăpată pe piciorul stâng până la coapsă și, mai mult, îi lasă și sânul stâng la vedere.

Și asta nu e tot. Vedeta adoptă în poză o atitudine de fată rea, fatală și senzuală, ceea ce a încins imaginația bărbaților. Aceasta se preface că linge un tort pe care l-a primit cu întârziere, spune ea.

Happy belated birthday to me!' (La mulți ani mie cu întârziere), a scris Corina în postarea sa. Ziua acesteia a fost deja pe 26 ianuarie când a împlinit 37 de ani.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Corina Bud – În latex şi în aer în videoclipul Nimeni altcineva' alături de Dorian Popa

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter