Corina Bud - În latex şi în aer în videoclipul “Nimeni altcineva” alături de Dorian Popa

Publicat pe

Îndragostita, fierbinte si mai mult in aer decat pe pamant, aşa apare Corina Bud in noul ei videoclip, al saptesprezecelea din cariera ei, pentru piesa Nimeni altcineva', un featuring cu Dorian Popa.

 

Mai sexy si parca mai flexibila ca niciodata, Corina spune o poveste pasionala in miscari de yoga acrobatic si uimeste cu pozitiile geometrice in care il iubeste' pe atragatorul Dorian Popa. Dupa luni de zile de antrenamente la sala, la programe intensive de yoga, Corina uimeste cu miscari picturale care sfideaza gravitatia, iar corpul sau acoperit de un costum intreg de latex incinge imaginatia tuturor barbatilor: Nimeni altcineva nu imi topeste inima ca pe o acadea', spune Corina catre Dorian Popa.

 

Piesa Nimeni alticneva' este un feat al artistei cu Dorian Popa, compus de John Puzzle, un tandem care combina in noua poveste vizuala by Corina pasiunea lor pentru sport, curajul celor doi de a fi mereu diferiti si spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga spectaculoase.

 

Rezultatul este incredibil, o premiera in Romania. Este un concept inedit in care pasiunea, sex-appeal-ul si acrobatiile creeaza o poveste de dragoste hot, obraznica, de neoprit', spune Corina Bud.

 

Este un clip hot. Miscarile de acro-yoga sunt extrem de solicitante, insa si foarte sexy. E greu sa-i rezisti Corinei, mi-a placut jocul iubirii cu ea, ne-am simtit bine impreuna si sunt sigura ca exemplul pasiunii din clip il vor lua toti indragostitii care ne vor privi', a declarat Dorian Popa.

 

Corina Bud - În latex şi în aer în videoclipul Nimeni altcineva' alături de Dorian Popa  Corina Bud - În latex şi în aer în videoclipul Nimeni altcineva' alături de Dorian Popa

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter