Tina Turner la 75 de ani

Publicat pe

Tina Turner, regina rockn’roll-ului, împlineşte pe 26 noiembrie 75 de ani de viaţă, o viaţă petrecută în mare parte pe marile scene ale lumii unde a urcat îmbrăcată în topuri cu decolteuri îndrăzneţe, pantaloni strălucitori, o coafură celebră, pantofi cu toc şi fără a uita vreodată de rujul roşu.

 

În ultimii aproape 30 de ani, după ce isi incanta fanii si cobora de pe scenă pe interpreta a melodiei Simply the Best' o aştepta Erwin Bach, bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu 2 ani, dar cu trăieşte de ani mulţi o frumoasă poveste de dragoste.

 

Nu doar diferenţa de vârstă dintre ei, dar şi dureroasele amintiri ale primului mariaj cu Iker Turner, bărbatul alaturi de care a crescut 4 copii (2 ai lui dintr-o relatie anterioara, unul al ei cu saxofonistul Raymond Hill si unul avut impreuna cu Iker) si pe care l-a acuzat de abuz fizic au împiedicat-o pe Tina să spună Da' mult timp. După 25 de ani de viaţă în comun, Erwin a reuşit să o convingă să se mărite cu el şi să uite de violenţele conjugale la care a supus-o Iker.

 

Tot în urmă cu 2 ani, Tina poza pe coperta ediţiei germane a revistei Vogue, fiind cea mai în vârstă vedetă care a apărut pe o copertă Vogue.
Astăzi, artista trăieşte alături de bărbatul iubit în Elveţia, ţară a cărei naţionalitate a primit-o după ce a făcut dovada solidelor cunoştinţe de limba germană.

 

Tina Turner la 75 de aniTina Turner la 75 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter