Adela Popescu şi Radu Vâlcan se vor căsători

Publicat pe

După o relaţie de 4 ani, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, s-au logodit şi se vor căsători anul viitor.

 

Adela a primit din partea lui Radu un inel superb şi o cerere în căsătorie la Ruse, locul care pentru ei are o semnificaţie aparte, acesta fiind oraşul în care au avut prima întâlnire.

 

E prea frumos inelul pe care l-am primit ca sa nu ma laud cu el. Plus ca sigur cineva l-ar fi vazut si ar fi scris despre asta intr-un mod eronat, poate.

 
Asa ca… dragii mei, vreau sa aflati de la mine. Am spus DA' din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu. Suntem fericiti si am vrut sa stiti.', a scris Adela pe blogul ei.

 

Adela si Radu locuiesc împreună şi au declarat în repetate rânduri că se simt ca şi un cuplu căsătorit, însă au mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruţă că această cerere în căsătorie a schimbat ceva între ei, stabilind o altfel de legătură.

 

Adela a declarat că a bănuit că va fi cerută în căsătorie, mai multe gesturi ale lui Radu făcând-o să se gândească la faptul că iubitul ei îi va pune marea întrebare.

 

Cei doi duc o viaţă boemă, împărţindu-şi timpul între concertele Adelei, filmările lui Radu şi vacanţele în unele dintre cele mai frumoase şi romantice destinaţii. Printre oraşele vizitate de ei în ultima perioadă se află New York, Roma, Florenţa sau Copenhaga.

 

Foto: Arhiva Ringier

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan se vor căsători Adela Popescu şi Radu Vâlcan se vor căsători
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter