Dimineață în stil newyorkez

Publicat pe

Evenimentul de inaugurare a cafenelei concept Ana Baking Co le-a dat vedetelor ocazia să petreacă o dimineață ca în New York. Invitații au socializat, au admirat design-ul noii cafenele și au testat delicioasele produse inspirate din stilul newyorkez și concepute de chef Ashlie Dias.

 

„ANA Baking Co. s-a născut din pasiunea noastră de 24 de ani pentru tot ce e bun și dorința de a împărtăși cu bucureștenii atmosfera relaxată și creativă a orașului New York! Cu acest concept nou ne propunem să câștigăm timp pentru clienții noștri. Venim în întâmpinarea celor care trăiesc în viteză, care caută varietatea, calitatea și prospețimea. Soluția pe care le-o oferim este un mix creativ de cafenea, patiserie și mini-bistro.' a declarat Alexandra Copos, CEO& Chairwoman of the Board ANA PAN & Ana Hotels.

 

Atmosfera newyorkeză prinde viață cu sandwich-uri și supe calde, omlete pufoase, salate lejere și croissante crocante, pregatite în laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutărie artizanală, cafeaua preparată în stil italian, vafele și „înghețata caldă de iarna' completează meniul dezvoltat de către Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest. Cei 15 ani de experiență ai săi în restaurante din întreaga lume, din New York, până în insulele Hawaii sau Lyon, se reflectă în rețetele pe care Chef Ashlie Dias le propune bucureștenilor.

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

Dimineață în stil newyorkez Dimineață în stil newyorkez

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter