Andrei Tinu și Alberta divorț

Un divorț răsunător în showbiz-ul românesc. Andrie Tinu și Alberta divorțează, după ce bărbatul și-a acuzat soția de infidelitate. Cei doi au împreună doi copii, iar cel care a luat decizia de a rupe căsnicia este Andrei Tinu.

De ceva timp, Alberta este stabilită în Franța, acolo unde deține un cabinet stomatologic. Înainte de sărbători, soția lui Andrei Tinu a revenit în țară ca să petreacă timp alături de familie și de cei doi copii, însă s-au reaprins și neînțelegerile cu soțul ei. Andrei Tinu a renunțat să mai poarte verigheta și a decis să pună capăt căsniciei cu Alberta.

Mariajul lor nu se putea încheia în liniște, pentru că Andrei Tinu a aruncat bomba. Fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu își acuză soția de infidelitate. Mai mult, bărbatul povestește că în luna decembrie și-a prins soția la Viena în timp ce se afla cu un alt bărbat.

Primele declarații ale lui Andrei Tinu despre divorț

Andrei Tinu și Alberta nu s-au înțeles și nu au putut divorța pe cale amiabilă, la notar, așa că cei doi au deschis proces. Fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu a spus cum a fost mințit de soția lui, în timp ce ea se afla la Viena cu un alt bărbat. Neînțelegerile dintre cei doi sunt departe de a se încheia.

„Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri. Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat. Atunci am luat hotărârea să divorţez. (…) Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să facem un divorţ la notar. Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile. În momentul în care a început cu hărţuiri, cu plângeri penale la Poliţie, la Protecţia Copilului, plângeri neadevărate, mi-am dat seama că nu putem să avem aşa, o despărţire ca între prieteni. Cred că am vreo trei plângeri penale şi, în plus, am şi acea sesizare la Protecţia Copilului că aş fi maltratat eu sau mama mea copiii, ceea ce nu este adevărat şi este chiar jignitor în condiţiile în care copiii stau împreună şi cu mama mea de doi ani. Eu am prins-o pe ea cu un alt bărbat, dar ştiţi cum e: de multe ori, hoţul strigă hoţii. Eu nu am vrut să fac aceste lucruri publice că puteam să fac şi eu aceste lucruri publice tocmai pentru imaginea ei', a declarat bărbatul la Antena Stars.

Alberta îl acuză pe Andrei Tinu că el e cel care a înșelat-o

După ce Andrei Tinu a ieșit și a vorbit despre divorțul de mama copiilor săi, Alberta a luat atitudine și a mărturisit că de fapt, soțul ei a fost cel care a călcat strâmb. Scandalul dintre cei doi pare că ia amploare pe zi ce trece.

„1.    Dupa aparitia in presa a imaginilor in care sotul meu, Andrei Tinu, este vazut cu fosta sa studenta la Berlin, in ipostaze intime, fapt ce denota ca cei doi se aflau deja intr-o relatie, am primit telefoane de la mai multe cunostinte care mi-au spus ca cei doi au mai fost vazuti impreuna inca de cand respectiva fata ii era studenta! Acest lucru se adauga episoadelor de infidelitate despre care am avut semnale, de-a lungul casniciei noastre, dar pana acum nu le-am dat importanta.  

2.    De ceva vreme sotul meu a afisat o raceala si un dezinteres vadite fata de mine, dandu-mi de inteles ca relatia noastra nu il mai intereseaza, desi nu exista nici un motiv pe care sa mi-l impute. A inceput sa ma acuze de fapte presupuse, si sa lanseze discreditari de natura a convinge prietenii, cunostintele, rudele, opinia publica,  de faptul ca el este un sot iubitor si un tata devotat, ceea ce este in intregime discutabil!
In ciuda faptului ca sotul meu apare in imagini si fotografii in ipostaze intime, care certifica faptul ca ma insala, desi noi doi suntem inca sot si sotie, tot el incearca in disperare de cauza sa ma acuze de fapte care nu s-au intamplat niciodata.
Daca doriti si este nevoie voi reveni cu amanunte pe aceasta tema. 

3.    Doresc sa precizez ca de mai putin de un an activez ca medic stomatalog in Franta. Aici am deschis un cabinet particular, in urma deciziei luate impreuna cu sotul meu. Nu m-am mutat definitiv, ci doar am initiat un business  care, ne-am gandit noi, dupa ce va fi pus pe picioare suficient, nu va mai necesita prezenta mea fizica, dar ne va furniza un venit suplimentar nevoilor familiei noastre si educatiei celor doi copii. Eu vin periodic acasa, si vorbesc zilnic la telefon cu copiii, petrecem concediile impreuna, etc.
In ciuda faptului ca sotul meu apare in imagini si fotografii in ipostaze intime, care certifica faptul ca ma insala desi noi doi suntem inca sot si sotie, tot el incearca in disperare de cauza sa ma acuze de fapte care nu s-au intamplat niciodata. 

4.    In lumina celor aratate mai sus, nu-i asa ca prinde contur si explicatia faptului ca sotul meu nu m-a lasat sa intru in domiciliul conjugal cand am venit acasa de sarbatori? Efectiv nu am putut intra in casa noastra, iar cateva haine mi-au fost aruncate in niste saci in garaj….”, a declarat Alberta Tinu pentru spynews.ro.

Andrei Tinu, totul despre infidelitatea soției

„Îmi vine atât de greu să vorbesc despre toate cele întâmplate…Lucrurile trebuie lămurite. Așa cum au fost prezentate aseară pe un site specific cu paparazzi, părea că eu sunt cel vinovat și voiam să spun adevărul.
Alberta, soția mea, a plecat din țară la începutul anului 2018 pentru a se stabili și pentru a munci în Franța, pentru a-și deschide acolo un cabinet stomatologic. Ea a mai fost plecată acum 3 ani, când fata cea mare avea un an. Mai mult a fost plecată decât a fost în țară și eu am susținut-o în toate demersurile ei, deși i-am explicat că vor suferi copiii în lipsa ei. Apelurile video nu pot să suplinească nevoia unui copil de a simți căldura mamei.

E complicat cu relațiile la distanță, dar ne iubeam și credeam că vom face față. Am început să simt o răceală din vară și comunicam nemulțumirile mele vizavi de această situație. Era greu, și pentru mine și pentru copii, să-și vadă mama o dată pe lună. Am ajutat-o să-și pună cabinetul pe picioare, acolo.
La începutul lunii decembrie, mi-a zis că urmează să plece la un congres. Mi s-a părut ciudat că m-a anunțat din scurt, mi-a dat câteva opțiuni unde ar putea merge să facă cursurile respective și i-am zis să meargă la Viena.
S-au ridicat semne de întrebare. Eu din fire nu sunt nici gelos, nici suspicios, ea era (geloasă, n.r.).
Au fost niște situații atât de complicate, dar am tras pentru familie. 

Am întrebat-o de detalii, la ce hotel este cazată, etc. Am verificat pe internet. M-a mințit, nu exista niciun curs și nu stătea la hotelul acela. I-am cerut și niște fotografii, de la curs mi-a trimis o fotografie tăiată și le-am verificat, am aflat că sala respectivă unde spunea că are loc cursul era de fapt o sală a unui ballroom din București, din zona Crângași.
Am luat primul avion către Viena, pentru a afla totul. M-am dus la hotelul cu pricina, unde spunea că este cazată și nu era. Ne-am întâlnit la aeroport. I-am zis că am venit să petrecem weekend-ul împreună, în speranța că poate avea ceva în cap. 

Când am ajuns la fața locului, ea nu se descurca nici să intre în hotel, era pentru prima dată acolo. Mi-a recunoscut că a fost cazată la un alt hotel, iar la recepție am cerut factura, am zis că soția a uitat să ceară factura. Recepționera mi-a zis că camera este pe numele unui bărbat. L-am căutat pe Google, am aflat că este tot medic stomatolog, coleg cu soția mea. Este însurat. Nu a putut să-mi dea o explicație coerentă, mi-a zis că nu a fost cu acest individ, îi plătise camera dar de fapt nu s-au văzut.
Ea a plecat înapoi în Franța, asta se întâmpla pe 7-8 decembrie. Ea zicea că nu a făcut nimic, că trebuie să o înțeleg.  Nu a venit cu nicio explicație plauzibilă, nici în zilele următoare. Explicația nu a venit. Nu a recunoscut nicio greșeală, în continuare susține că nu a făcut nimic. Mi-a zis că dacă nu îi dau copiii, o să văd eu ce o să pățesc'a spus Andrei Tinu, la „Agenția VIP'.

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro