Gabriela Cristea se pregăteşte pentru cel de-al doilea copil: "Am ales un cărucior pentru gemeni"

Publicat pe

Gabriela Cristea se pregăteşte intens pentru venirea pe lume al celui de-al doilea copil. A mers şi a cumpărat chiar şi un cărucior pentru gemeni. 

Gabriela Cristea, însărcinată în aproximativ 8 luni, a dat vestea cea mare. Prezentatoarea TV a anunţat că a cumpărat un cărucior nou pentru gemeni. Toţi au crezut că aceasta are în burtică doi bebeluşi. A fost nevoie ca ea să lămurească lucrurile.

Conform declaraţiilor făcute de ea acum ceva timp, vedeta va naşte cu două sau trei săptămâni mai devreme.

„La început de săptămână am fost în căutare de cărucior. Și trebuie să iau unul pentru doi copii. Fiica mea cea mare este încă mititică și trebuie și ea să meargă în cărucior. Doi copii nu intră într-un singur cărucior. Am optat pentru un cărucior pentru gemeni, el așa a fost gândit, dar poate să suporte mai multe configurări.

Victoria s-a simțit foarte bine, s-a urcat în cărucior și a început să râdă. Nu îi mai place varianta de landou, dar s-a simțit foarte bine și cred că este varianta cea mai bună. 

La primul copil, când ne-am dus să ne interesăm de cărucior, primul lucru pe care l-a întrebat Tavi a fost: „suportul pentru bere unde este?'  Eu m-am uitat la detaliile pentru noul bebeluș și m-am uitat să aibă toate lucrurile de care are nevoie.

Tavi s-a uitat mai mult la partea tehnică. Ne-am dus acolo cu scopul de a găsi ceea ce ne trebuie nouă, să ne ajute pentru momentele în care va veni noul bebeluș. Nu e chiar simplu! Putem să plecăm cu ambii copii de la spital, liniștiți!”, a spus Gabriela Cristea, în cadrul unui interviu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea, probleme grave de sănătate pe parcursul sarcinii

Prezentatoarea TV nu a putut să vorbească zile la rând pentru că a contactat o boala gravă. A suferit de laringită virală. A ajuns chiar la spital deoarece starea ei se agravase.

„Am fost rău, foarte rău. Laringită vitală am avut. Ci disfonie totală, adică nevasta ideală. Fiica mea a spus că sunt mută, se uita la mine, se aştepta să îi zic ceva. Eu nimic!

Şi pentru Tavi a fost dificil. (…) Am fost în Ajun de Crăciun, după ce am făcut bradul. I-am zis lui tavi să mergem la spital. Nu mai puteam să respir. Îmi făceam probleme ca copilul să nu aibă suficient oxigen. Acolo, fiind gravidă, m-au consultat 2 medici. Şi medicul aşa şi ginecologul. Unul zicea ceva, celălalt că nu poate.

Singurul lucru care m-a salvat a fost faptul că am făcut aerosoli cu ser fiziologic. (…) Pe mine m-a buşit plânsul când a zis Tavi că se duce să îmi ia de la librărie ceva pentru copii unde se scrie şi apoi se şterge. (…) A fost virală asta',  a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva