Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr au aniversat 9 ani de relație: "Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!"

Publicat pe

De nouă ani, Angela Gheorghiu trăiește dragostea adevărată, conform propriilor declarații, lângă un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. Acum, soprana și iubitul ei se află într-o vacanță în America, la soare, și au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Angela Gheorghiu îi face deseori declarații de dragoste lui Mihai, pe care îl numește „îngerul ei pe pământ”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu 22 de ani mai tânăr decât Angela Gheorghiu, Mihai Ciortea a renunțat la profesie pentru a o urma pe soprană în toată lumea. Deși inițial nu a fost privită cu ochi buni diferența de vârstă dintre ei, Angela Gheorghiu spune că acum toată lumea îi adoră împreună și familiile lor sunt foarte fericite să-i vadă atât de îndrăgostiți.

Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr au aniversat 9 ani de relație: "Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!"Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr au aniversat 9 ani de relație: "Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!"

Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr au aniversat 9 ani de relație

Anul trecut, când au sărbătorit, în Viena, nouă ani de iubire, Angela Gheorghiu îi făcea o declarație publică de dragoste bărbatului mai mic cu 22 de ani decât ea.

'Sărbătorim astăzi, la Viena, cea de-a 9-a aniversare! Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!', scria Angela Gheorghiu, anul trecut, pe un cont de socializare.

Mihai Ciortea este dentist și a renunțat la tot pentru a fi cu Angela Gheorghiu și a o urma în voie peste tot prin lume. Zilele acestea, cei doi se află în America și conform fotografiilor de pe Facebook se vede că se înțeleg minunat.

Citește și: Primele imagini cu Andrei Aradits după ce a anunțat că a divorțat. Cu cine a urcat pe scenă: „Nu știu cine a hotărât că prezența noastră este neapărat valoroasă’/ EXCLUSIV

Citește și: „Am intrat în alt capitol al vieții noastre, amândoi iubim și suntem iubiți’. Anamaria Prodan e hotărâtă să se împace cu Laurențiu Reghecampf, deși au multe procese

Cum s-au cunoscut Angela Gheorghiu și iubitul cu 22 de ani mai tânăr

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea s-au întâlnit într-un moment în care ea avea îndoieli că mai există dragoste adevărată. Bifase, în trecut, o relație traumatizantă cu Roberto Alagna, iar Mihai a venit în viața ei ca un pansament pentru rănile cu care se lupta.

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi.

Am înţeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt. Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real.

Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea', povestea soprana pentru revista Elle.

Angela Gheorghiu a fost traumatizată de Roberto Alagna

Angela Gheorghiu s-a îndrăgostit nebunește de tenorul Roberto Alagna și, cum dragostea e oarbă, soprana a divorțat de primul soț pentru cel care credea că este bărbatul vieții ei… Din nefericire însă, Alagna s-a dovedit a fi un soț abuziv și violent, care își maltrata soția chiar și în fața familiei.

„Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent', mărturisea soprana într-un interviu pentru cotidianul britanic The Independent.

„Era violent și în fața familiei mele, dar și în fața familiei sale. Am trecut prin asta. Am spus ani de zile că nu pot crede asta, că va fi bine. Dar este ca o boală. Chiar dacă ești cea mai furioasă persoană, să te ridici și să îți lovești soția, așa ceva nu se poate. Și să faci asta în fața în fața tatălui tău și a fratelui și ei să nu spună o vorbă? Asta e viața mea', adăuga Angela Gheorghiu.

Artista recunoștea că a știut ce temperament are Roberto încă de la începutul mariajului. „Când ești îndrăgostit, ești complet orb. Și nu știi, nu vrei să știi', mai spunea vedeta.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă