Angela Similea revine pe scenă, la 75 de ani. Cine a convins-o să facă acest pas

Publicat pe

Angela Similea, una dintre cele mai iubite cântărețe din anii ’70-’80, a decis să se retragă din muzică acum șase ani. După o perioadă destul de lungă în care a stat departe de iubirea ei, muzica, artista revine pe scenă. Convinsă de Ovidiu Komornyik, aceasta va cânta alături de alți mari artiști din țara noastră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Angela Similea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai iubite și talentate cântărețe din țara noastră și a făcut senzație cu piesele sale de-a lungul anilor. Însă, de mai bine de șase ani, a decis să se retragă din muzică și a refuzat orice ofertă pe plan muzical. Decizia de a se retrage a venit în urma unei perioade destul de dificile, mama și soțul ei s-au stins din viață, iar pe plan financiar nu o ducea deloc bine.

Angela Similea revine pe scenă, la 75 de ani. Cine a convins-o să facă acest pasAngela Similea revine pe scenă, la 75 de ani. Cine a convins-o să facă acest pas

Însă, după șase ani de pauză, Ovidiu Komornyik a convins-o să revină. Mai exact, cunoscutul cantautor a scris o piesă cu un mesaj de pace și i-a inventat pe cei mai apreciați artiști din țara noastră să o interpreteze. Iată ce spune acesta.

Citește și: Cătălin Botezatu, surprins de Angela Similea de ziua lui. Designerul a izbucnit în lacrimi:'Pentru mine era ceva dumnezeiesc'

Citește și: Ovidiu Komornyik, dezvăluire surprinzătoare despre Angela Similea:Ea nu mai vrea să cânte!

Citește și: Serghei Lavrov, ministrul de Externe rus, despre negocierile cu Ucraina:'Există speranțe pentru un compromis'

Citește și: Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru omor. Văduva victimei:'Sper să îl văd în România, să plătească!'

Angela Similea revine pe scenă, la 75 de ani

Ovidiu Komornyik a convins-o pe Angela Similea să se întoarcă în muzică, după șase ani de absență. Cantautorul a scris o piesă și a înregistrat-o alături de Angela Similea, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Monica Anghel, Adrian Daminescu și Marcel Pavel.

Piesa are un mesaj de pace și face referire la situația actuală din Ucraina. Angela Similea i-a acceptat de data aceasta propunerea prietenului său.

'Este un cântec nou, compus de mine și interpretat de 12 colegi dragi. Angela Similea nu a mai cântat din 2016. Noi am cântat ani de zile împreună, până când a decis să se retragă din muzică. Scena a fost viața ei.

Alături de Angela și de ceilalți colegi am înregistrat luni un cântec, ce va beneficia și de un videoclip, pe care îl vom lansa săptămâna viitoare. Este un cântec cu un mesaj pentru pace, cu referire la situația din Ucraina, la ceea ce se întâmplă acolo. Sper să treacă acest coșmar!', a declarat Ovidiu Komornyik, pentru FANATIK.

Artistul a mai spus că este absolut șocat de ceea ce se întâmplă la momentul actual în Ucraina. Nu se așteptă ca să urmeze o perioadă prea bună.

'Este îngrozitor ceea ce se întâmplă. Am văzut un filmuleț cu copii uciși și aruncați în gropi comune. La ce s-a ajuns… Noi am prins vremuri frumoase. Nu vezi ce vine? Nu mai este un echilibru! Lumea a luat-o razna cu uleiul și benzina… Să ne așteptăm la tot ce e mai rău!', susține acesta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter