Cine este Antonia, noua vedetă a matinalului de la Kanal D. A fost căsătorită cu Andrei Ștefănescu

Publicat pe

Cine este Antonia, noua vedetă a matinalului de la Kanal D. Kanal D a adus o nouă emisiune pe micile ecrane! Este vorba de matinalul „Dimineața cu noi', prezentat de Viviana Sposub, George Tănase și Bursucu. În cadrul acesteia și-a făcut apariția o blondă superbă, care a acaparat atenția telespectorilor. Este vorba despre nimeni alta decât Antonia, reporterul show-ului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Antonia, noua vedetă a matinalului de la Kanal D. Matinalul „Dimineața cu noi' de la Kanal D a reușit să o aducă în prim-plan pe frumoasa Antonia. Aceasta este o tânără care visează la o adevărată carieră în televiziune. Blondina a avut o căsnicie de lungă durată cu Andrei Ștefănescu, alături de care are și un copil.

Cine este Antonia, noua vedetă a matinalului de la Kanal D. A fost căsătorită cu Andrei ȘtefănescuCine este Antonia, noua vedetă a matinalului de la Kanal D. A fost căsătorită cu Andrei Ștefănescu

Aceasta a vorbit despre proiectul în care este implicată la Kanal D. Iată cine este Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu.

Citește și: Un băiețel de 5 ani a trecut granița singur, plângând. A devenit simbolul refugiaților ucraineni

Citește și: Medicii din Rusia i-au cerut lui Vladimir Putin, printr-o scrisoare, să oprească războiul cu Ucraina: „O mișcare politică inumană’

Citește și: O refugiată din Ucraina a pierdut sarcina, la spitalul din Galați. În ce stare e acum tânăra de 17 ani

Citește și: Ucraina oferă soldaților ruși amnistie și bani dacă se predau: „Muriți într-un război nedrept sau 5 milioane de ruble'

Cine este Antonia, noua vedetă a matinalului de la Kanal D

Cine este Antonia, noua vedetă a matinalului de la Kanal D. Antonia este o tânără mamă, extrem de dedicată vieții sub luminile reflectoarelor. Aceasta a fost căsătorită cu Andrei Ștefănescu, motiv pentru care cunoaște multe detalii despre ceea ce reprezintă showbiz-ul.

„Dimineața cu noi. Sunt foarte încântată să vă anunț că începând de astăzi diminețile mele încep la Kanal D România împreună cu voi, de luni până vineri, de la 8 la 10.  Voi încerca să vă transmit informațiile într-o manieră cât mai plăcută, iar de distracție și voie bună se ocupă colegii mei', este mesajul lăsat de fosta soție a lui Andrei Ștefănescu pe contul de Instagram.

Când va apărea la TV

Antonia și-a anunțat fanii despre intervalul orar în care poate fi privită la televizor. Se pare că este vorba de zilele de luni până vineri, de la 8 la 10 dimineața, la Kanal D.

„Dimineața cu noi. Da, Dimineața cu noi toți, începând de astăzi, de luni până vineri de la 8 la 10, ne vedem pe Kanal D. Vă pup!', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter