Cum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Se află în Thaildanda

Publicat pe

Cum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Antena 1 este gata să dea startul celui mai așteptat show din România! După doi ani de așteptări, telespectatorii sunt pregătiți să cunoască noii concurenți, dar și noile ispite. Iată cum arată locul în care s-a filmat celebra emisiune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Insula Iubirii este unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din România. Acesta a reușit să obțină audiențe incredibile în fiecare an! Acum, după doi ani de așteptare, telespectatorii își doresc să cunoască noii concurenți, dar și noile ispite. Radu Vâlcan este cel care va prezenta celebra emisiune.

Cum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Se află în ThaildandaCum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Se află în Thaildanda

Fiecare cuplu este pregătit să își testeze relația! Oare câți dintre aceștia vor rămâne împreună până la final?

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Citește și: De ce a vrut Radu Vâlcan să se întoarcă în România de la filmările Insula Iubirii, din Thailanda:„Mi-a trimis poza asta’

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a comentat Corina Caragea zvonurile că s-ar fi măritat în secret cu un milionar, în Toscana:„Eu am ales să…’/ EXCLUSIV

Cum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6.

Antena 1 le pregătește telespectatorilor noi provocări, noi ispite, concurenți nemaintâlniți și situații extrem de tensionate la Insula Iubirii. Cu atât mai mult, Coconut Island reprezintă o destinație de vis, exotică și cu totul specială. Radu Vâlcan a fost cel care a oferit primele declarații despre insula din Thailanda.

'Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am inceput deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile', a spus Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme în Thailanda

În perioada petrecută în Thailanda pentru filmările emisiunii Insula Iubirii, Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme. Acesta a recunoscut că nu s-a dedicat antrenamentelor și s-a abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare din teama de a se îngrășa.

„De teamă să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine, m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare. Am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kilograme’, a declarat actorul la Antena Stars.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter