Angela Similea, secretul tinereții la 74 de ani. Ce dietă ține artista și ce intervenții estetice și-a făcut

Publicat pe

Angela Similea are un trup de invidiat și o imagine impecabilă chiar și la 74 de ani. Care este secretul său mărturisește chiar artista!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Angela Similea a ajuns la venerabila vârstă de 74 de ani, însă nimic din aspectul fizic nu o trădează. La fel de elegantă și cu un trup de invidiat, iubita artistă pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, chiar dacă viața a încercat-o de mai multe ori.

„Trebuie să avem grijă de tenul nostru”

Angela Similea a fost, în anii de dinainte de Revoluție, un adevărat sex simbol, aparițiile artistei la televiziune fiind impecabile. Chiar și acum, după ce a ieșit din atenția publică de zeci de ani, Angela Similea și-a păstrat eleganța desăvârșită, dar și trupul armonios. Întrebată nu o dată care este secretul ei,, artista le-a satisfăcut în sfârșit curiozitatea admiratoarelor.

'Chiar dacă frumusețea vine din interior, dragi femei, trebuie să avem grijă de tenul nostru și de pielea noastră încă de tinerețe. Nu țin diete stricte, dar nu am avut vicii niciodată în viața mea', a mărturisit Angela Similea.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Angela Similea mănâncă foarte cumpătat

Și pentru că o siluetă subțire cu eforturi se întreține, Angela Similea a dat întotdeauna dovadă de cumpătare și a avut un regim de viață extrem de echilibrat. Care este secretul trupului ei armonios? Chiar dacă nu ține o dietă propriu-zisă, artista are un regim de viață foarte cumpătat.

Angela Similea, secretul tinereții la 74 de ani. Ce dietă ține artista și ce intervenții estetice și-a făcutAngela Similea, secretul tinereții la 74 de ani. Ce dietă ține artista și ce intervenții estetice și-a făcut

Angela Similea nu consumă carne de porc decât o dată pe an, a renunțat total la dulciuri, mănâncă doar două felii de pâine pe zi și nu consumă deloc prăjeli. De asemenea, artista bea foarte multă apă și nu consumă deloc sucuri carbogazoase.

Chiar dacă nu a apelat la tehnici invazive, Angela Similea a trecut totuși pragul medicului estetician, pentru mici intervenții cu acid hialuronic.

Citește și: Kate Middleton e Regina stilului… și a ținutelor ieftine! Cea mai recentă achiziție: o rochie de 13 dolari

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter