Angelina Jolie ar putea intra în politică

Publicat pe

Angelina Jolie este una dintre actriţele de la Hollywood extrem de implicate în diverse cauze. Vedeta este de ani buni ambasador ONU al Bunăvoinţei si una dintre cele mai puternice voci atunci când vine vorba de marile probleme cu care se confruntă în prezent lumea, precum criza refugiaţilor.

 

angelina

 

Potrivit revistei US Weekly, Angelina Jolie este tot mai atrasă de perspectiva de a avea o carieră în politică.

 

În prezent, actriţa locuieşte la Londra şi şi-a găsit şi un mentor în acest sens, în persoana baronesei Arminka Helic, membru al Parlamentului britanic. Aceasta o ajută pe actriţa să adopte o poziţie clară şi să aibă un rol permanent şi bine definit pe lângă guvernul britanic.

 

În urmă cu 2 ani, Angelina Jolie a primit titlul de Honorary Dame din partea Reginei Elisabeta a II-a, fiindu-i astfel recunoscute meritele în campania de prevenire a violenţei sexuale în timpul conflictelor armate.

 

„A primi o distincţie legată de afacerile externe înseamnă foarte mult pentru mine pentru că vreau să îmi dedic toată viaţa acestui aspect… Ştiu că va dura foarte mult până ce ne vom atinge obiectivele, dar sunt dedicată trup şi suflet acestei iniţiative, spunea atunci actriţa.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter