Vedetele au ajuns la Cannes pentru cel mai prestigios festival de film

Publicat pe

Ca în fiecare an, în luna mai, Cannes-ul devine capitala mondiala a cinematografie, pitorescul oraş francez găzduind cel mai cunoscut festival de film.

 

Cea de-a 69-a ediţie a festivalului de film de la Cannes începe astăzi cu proiecţia lungmetrajului lui Woody Allen, „Cafe Society', prezentat în afara competiţiei.

 

Cu bagajele pline de rochii spectaculoase, vedetele au ajuns deja la Cannes şi s-au instalat în hotelurile de lux de pe Croazetă.

 

Eva Longoria, Doutzen Kroes, Vanesa Paradis sau Susan Sarandon s-au aflat în primul val al starurilor care au sosit deja. Cu pălării si ochelari de soare, încercând să treacă neobservate sau foarte amabile şi zâmbitoare, vedetele au dat startul forfotei care va pune stapânire timp de 11 zile peste Cannes.

 

Anul acesta, în competiţia de la Cannes vor intra şi 3 regizori români, Cristian Mungiu cu „Bacalaureat' şi Cristi Puiu cu „Siera Nevada' intră în competiţia oficială, în timp ce Bogdan Mirică  concurează pentru Premiul secţiunii Un Certain Regard cu filmul „Câinii'.

 

Foto: Hepta

 

Vedetele au ajuns la Cannes pentru cel mai prestigios festival de filmVedetele au ajuns la Cannes pentru cel mai prestigios festival de film
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter