Prinţul Harry şi micul prinţ George sunt prieteni la cataramă

Publicat pe

La aproape 3 ani, Prinţul George este un băieţel extrem de simpatic şi tare năzdrăvan care şi-a găsit în unchiul lui, Prinţul George, cel mai bun prieten şi un bun complice.

 

george si harry1

 

Legătura strânsă dintre cei doi a fost dezvăluită de Michelle Obama care s-a aflat recent într-o vizită la Palatul Kensignton alături de Barack Obama, soţul ei.

 

Cei doi au avut ocazia să-l cunoască pe George, adorabil în pijama şi halat, dar să surprindă şi complicitatea dintre băieţel şi Harry.

 

Invitată în emisiunea „Good Morning America' de la ABC,  alături de Prinţul Harry, Michelle a povestit că cea mai bună cale de a te îndrăgosti de Harry este să îl vezi împreună cu nepotul lui.

 

De asemenea, Michelle a amintit un episod amuzant de la dineu când băieţelul l-a întrbat pe Harry cum de este aşa de calm, dezvăluind că nu este în natura prinţului de 31 de ani să aibă un comportament atât de liniştit când este în preajma nepotului său.

 

„E un pic jenant. Încerc să mă comport cât mai bine posibil. De obicei mă joc cu el şi îl ţin în braţe făcându-l să zboare prin cameră', a mărturisit Harry.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter