Angelina Jolie va fi profesoară

Publicat pe

Actriţă, regizoare, ambasador ONU, Angelina Jolie se află in faţa unei noi provocări: meseria de profesor pe care va avea ocazia să o practice la London School of Economics.

 

angelina

 

Această instituţie de învăţământ este celebră pentru recrutarea mai multor celebrităti de la Hollywood, iar acum este rândul Angelinei să le dezvăluie studenţilor aspecte din experienţa sa profesională.

 

Noul curs va fi organizat de  „Centrul pentru Femei, pace şi egalitate' al cărui scop este să promoveze egalitatea între sexe şi să ajute femeile care sunt victime ale confictelor militare.

 

Angelina se declară „foarte entuziasmată de acest program' care va începe din luna septembrie. „Sper că şi alte instituţii de învăţământ vor urma acest exemplu, pentru că este vital ca noi să mărim numărul discuţiilor despre egalitatea femeilor şi să încetăm să nu pedepsim crimele care le vizează în principal pe femei, precum violenţele sexuale în timpul conflictelor militare”.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter