Vedete la premiera filmului „Alice în Ţara Oglinzilor”

Publicat pe

Anne Hathaway a revenit pe covorul roşu pentru premiera filmului „Alice în Ţara Oglizilor' la 2 luni după ce a devenit mamă pentru prima dată.

 

Actriţa care a adus pe lume un băieţel a purtat o rochie cu decolteu şi print floral, accesorizată cu sandale cu toc şi a fost într-o formă fizică perfectă la puţin timp dupa ce a născut. Aceasta a declarat că nu a mai dormit de 8 săptămâni, iar în privinţa vestimentaţiei a mărturisit că a apelat la o ţinută care să-i subţieze talia şi la multe încurajări.

 

Alături de ea, pe covorul roşu şi-a făcut apariţia şi Pink, care şi-a împrumutat vocea melodiei originale, însoţită de Carey Hart şi de adorabila lor fetiţă, Willow, care i-a sărit efectiv în braţe mamei sale.

 

Willow este foarte simpatică, iar în seara evenimentului a arătat adorabil într-o rochiţa neagră accesorizată cu bocanci.

 

Cât despre Johnny Depp, acesta a surprins cu noul lui look. Actorul care îl interpretează pe Pălărierul Nebun şi-a ras părul în părţi şi la spate şi are o meşă de păr grizonat.

 

Foto: Hepta

 

Vedete la premiera filmului „Alice în Ţara Oglinzilor'Vedete la premiera filmului „Alice în Ţara Oglinzilor'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter