Vedete la premiera filmului „Alice în Ţara Oglinzilor”

Publicat pe

Anne Hathaway a revenit pe covorul roşu pentru premiera filmului „Alice în Ţara Oglizilor' la 2 luni după ce a devenit mamă pentru prima dată.

 

Actriţa care a adus pe lume un băieţel a purtat o rochie cu decolteu şi print floral, accesorizată cu sandale cu toc şi a fost într-o formă fizică perfectă la puţin timp dupa ce a născut. Aceasta a declarat că nu a mai dormit de 8 săptămâni, iar în privinţa vestimentaţiei a mărturisit că a apelat la o ţinută care să-i subţieze talia şi la multe încurajări.

 

Alături de ea, pe covorul roşu şi-a făcut apariţia şi Pink, care şi-a împrumutat vocea melodiei originale, însoţită de Carey Hart şi de adorabila lor fetiţă, Willow, care i-a sărit efectiv în braţe mamei sale.

 

Willow este foarte simpatică, iar în seara evenimentului a arătat adorabil într-o rochiţa neagră accesorizată cu bocanci.

 

Cât despre Johnny Depp, acesta a surprins cu noul lui look. Actorul care îl interpretează pe Pălărierul Nebun şi-a ras părul în părţi şi la spate şi are o meşă de păr grizonat.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva