Ce spune Anghel Damian despre sezonul 2 al serialului Clanul, de la PRO TV: "Depinde doar de..."

Publicat pe

Anghel Damian a dezvăluit că urmează și un sezon 2 al serialului Clanul, la Pro TV, însă nu a dat o dată exactă. În schimb, regizorul și scenaristul serialului Clanul a anunțat că se alătură actori mari distribuției și pentru că fanii au fost curioși în privința numărului de sezoane, Anghel Damian a spus că asta depinde doar de succesul serialului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a încheiat primul sezon al serialului Clanul, iar Anghel Damian le-a dezvăluit fanilor că în curând va fi difuzat un nou sezon. Totodată, Anghel Damian a confirmat că Theo Rose va apărea în continuare în „Clanul', chiar dacă este însărcinată.

Ce spune Anghel Damian despre sezonul 2 al serialului Clanul, de la PRO TV: "Depinde doar de..."Ce spune Anghel Damian despre sezonul 2 al serialului Clanul, de la PRO TV: "Depinde doar de..."

Când apare sezonul 2 al serialului Clanul

Anghel Damian, regizor și scenarist al serialului „Clanul', a dezvăluit că sezonul 2 va fi difuzat în curând.

„Foarte curând. Primele luni din anul 2023. Vine repejor anunțul cu data exactă', a răspuns iubitul lui Theo Rose. Da asemenea, fanii au fost curioși dacă vor mai apărea noi actori în serial. „Da! Actori mari, personaje grele', a spus acesta.

Mulți au fost curioși să afle câte sezoane are serialul de la PRO TV. „Depinde doar de voi. Dacă vă uitați, se vor face atâtea sezoane cât să putem spune povestea așa cum se cuvine…', a fost răspunsul pe care l-a oferit iubitul lui Theo Rose.

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda:„Se trezea foarte de dimineață și…’

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!’

Citește și:Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Artista a spus „DA':'Meriți tot ce e mai bun'

Citește și:Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui:’Am fost primită cu brațele deschise’

Despre ce este vorba în sezonul 1 al serialului Clanul, abia încheiat

Secrete. Identități încărcate de minciuni. Un trecut apăsător. Crime. Putere. Iubire. Emoție. A fost primul sezon din serialul fenomen al acestui an – CLANUL! Tudor și David și-au scris paginile de final din ultimul capitol al primului sezon. Povestea merge mai departe, filmările pentru cel de-al doilea fiind acum în toi. 

După ce a fost convins că Tudor se află în spatele tuturor problemelor actuale din viața lui, Bebe și-a făcut un nou scop: să-l prindă pe gabor și să se răzbune. „Îi iau gâtul ca la pui', le-a spus el oamenilor săi și i-a trimis în ceea ce s-a demonstrat a fi o nouă capcană.  

Într-un univers deja încărcat de personaje negative, cu planuri ascunse, și-a făcut apariția Stăpâna, cea care se pare că i-a pus gând rău lui Tătuțu! Și cea care aparent se află în spatele celei mai dureroase vești din finalul sezonului: „A murit Măcelaru. Ieșiți pe stradă și ziceți'. Marea surpriză? Noul ei aliat este nimeni altul decât Pelicanu, cândva om de încredere în casa lui Tătuțu: „L-am terminat…'. 

Să fi fost această explozie momentul dur al unei noi realități? Sau doar o nouă intrigă care va complica totul? Ce va face David, acum, că este cu pistolul pe urmele lui Tudor? Ce planuri mai ascunde Stăpâna? Tot mai multe întrebări care-și vor găsi răspunsul în sezonul 2! 


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter