Aniversare în stil western

Publicat pe

Decoruri desprinse din Westworld, bucate alese, focuri de artificii și peste o mie de persoane – acestea au fost ingredientele petrecerii aniversare Castel Film. 

S-au împlinit 25 de ani de când în studiourile Castel Film sunt turnate filme românești și străine. Peste 250 de producții și seriale de mare succes au fost făcute aici, transformând Castel Film în cel mai productiv platou de acest gen din Europa Centrală și de Est. La petrecerea aniversară au participat peste o mie de persoane, oameni din cinematografia românească, dar și străină, celebrități, dar și oameni din cultură și presă.

Pavel Bartoș a fost gazda evenimentului, ghidându-i pe invitați prin toate cele patru anotimpuri redate într-un decor western, iar Corina Chiriac a întreținut atmosfera cu celebrele sale melodii.

Fascinați de decorul desprins din serialul Westworld, toți cei prezenți la studiourile din Izvorani s-au oprit în drepul fiecărei case pentru a se fotografia. Totuși, vedetele nu au putut rata ocazia de a face o oprire la panoul VIVA!, care de această dată a fost cu adevărat neobișnuit. Deasupra acestuia a fost proiectată o navă extraterestră din care ieșea fum, iar pentru asta trebuie să mulțumim echipei KZ Creative.

Petrecerea s-a terminat cu un foc de artificii absolut spectaculos, iar la final toți cei prezenți s-au bucurat de câte  o felie din tortul aniversar.

 

 

Aniversare în stil westernAniversare în stil western
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter