Adelina Pestrițu, la brațul lui Philipp Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. „Nu vă stă rău!”

Publicat pe

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, designerul Philipp Plein, a venit în România pentru deschiderea primului showroom la noi în țară, iar la eveniment au fost invitate o mulțime de vedete. Printre ele s-a numărat și frumoasa Adelina Pestrițu.

Adelina a purtat o ținută extrem de sexy la eveniment. Într-o pereche de pantaloni din dantelă, transparenți, cu un sacou negru, cu talia scoasă în evidență cu ajutorul unei centuri și încălțată cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte, vedeta a strălucit și a întors o mulțime de priviri atunci când și-a făcut apariția la JW Marriott Grand Hotel. Adelina s-a întâlnit cu foștii colegi de la Kanal D și nu a ezitat să se fotografieze cu însuși Philipp Plein.

Adelina Pestrițu și Philipp Plein

Bruneta a postat o imagine în care este alături de fostul iubit al Mădălinei Ghenea, amândoi fiind extrem de zâmbitori.

Vezi și: Codin Maticiuc: „Primii bani i-am făcut pe la 12-13 ani lucrând la o terasă în cartier care vindea doar bere, popcorn și TEC'

„Încântată să te cunosc', a scris Adelina în descriere, iar fanii nu au întârziat să îi sugereze vedeti că nu i-ar sta rău la brațul lui Plein în calitate de iubită.

„Chiar nu vă stă rău', a fost una dintre multele remarci făcute de fanii Adelinei.

Și dacă Plein avea vreo urmă de speranță că Mădălina Ghenea va fi și ea prezentă la eveniment, chiar și la brațul lui Matei Stratan, acest lucru nu s-a întâmplat, românca fiind plecată în Italia.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter