VIVA! de octombrie - O ediție super hot la mijloc de toamnă

Publicat pe

La mijloc de toamnă, VIVA! ți-a pregătit o ediție super hot, protagonista shootingului de copertă fiind nimeni alta decât Gina Pistol. După o viață în televiziune, showbiz-ul  nu mai are niciun fel de secret pentru frumoasa vedetă, însă acum e rândul ei să țină secrete față de showbiz și să își apere intimitatea cu orice preț. Am întrebat-o de ce a ales să facă asta tocmai acum, iar răspunsul ei vă va surprinde.

Le-am făcut o vizită acasă lui Mădălin Ionescu și Cristinei Șișcanu, tot mai cunoscută publicului de când o fotografie cu ea alăptând a stârnit atâtea controverse în online, dar și în offline. Află cum arată viața lor de când familia s-a mărit.

Descoperă interviul exclusiv cu Chris Hemsworth, cel mai sexy bărbat în viață, care acum s-a întors pe marele ecran în rolul personajului Thor pentru a salva planeta de răul suprem.

Am stat de vorbă cu medicul estetician Adina Alberts, la care apelează numeroase vedete, și am aflat că „folosește' cu la fel de multă îndemânare bisturiul și în relația de cuplu cu soțul ei, omul de afaceri Viorel Cataramă.

De multe ori, ai senzația că vedetele reușesc să dea timpul înapoi. Îmbătrânesc și ele, dar cu grație, iar trucurile la care apelează nu sunt deloc costisitoare. Află care sunt secretele de lifestyle după care se ghidează Adela Popescu, Sonia Argint-Ionescu, Carmen Brumă și Dana Sota.

La început de toamnă, am scos vedetele la o sesiune specială de shopping alături de cititorii revistei VIVA! De la genți și pantofi la mantouri în culori tari, jucării pentru cei mici sau cadouri pentru cei dragi, listele de shopping ale vedetelor au fost pline. Ți-am pregătit patru pagini cu fotografii, ca să-ți faci idee cam care a fost atmosfera la VIVA! Shopping with stars.

VIVA! de octombrie este diponibilă, din 2 octombrie, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Pentru numai 14,99 lei, poți opta pentru noul număr VIVA! împreună cu un demachiant Yves Rocher. Enjoy 🙂

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă