Antonia a împlinit 30 de ani. Cum au surprins-o prietenii pe artistă

Publicat pe

Antonia schimbă prefixul! Artista a împlinat astăzi, 12 aprilie, 30 de ani și se bucură din plin de viață. Antonia a fost plăcut surprinsă de prietenii ei și a primit sute de mesaje cu urări. 

Antonia este o fire copilăroasă, dar pe atât de serioasă și matură. Vedeta a împlinit 30 de ani și arată demențial. Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Iubita lui Alex Velea a fost plăcut surprinsă de prietenii săi de ziua de naștere.

La 12 noaptea, la ușa Antoniei au fost prezenți câțiva dintre prietenii săi care i-au adus un tort și i-au cântat la mulți ani. Vedeta s-a bucurat enorm când a văzut gestul făcut de aceștia. Cu siguranță Alex Velea i-a pregătit o surpriză, însă când vine vorba despre viața lor privată, cei doi sunt foarte discreți.

Până la 30 de ani, Antonia a realizat foarte multe. Are o familie frumoasă, un iubit care o iubește necondiționat și trei copii care i-au schimbat radical viața. De cariera sa muzicală nici nu se mai pune problema, pentru că Antonia reușește să cucerească de fiecare dată fanii cu vocea ei specială și este mereu în top.

La mulți ani, Antonia!

Citește și: Antonia a recunoscut că își cumpără haine de la second-hand!

Citește și: Cum se întreține Antonia după 3 nașteri. Alex Velea nu e doar iubit și tată, ci și antrenor personal

FOTO: Facebook, Instagram

Antonia a împlinit 30 de ani. Cum au surprins-o prietenii pe artistăAntonia a împlinit 30 de ani. Cum au surprins-o prietenii pe artistă

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter