Geanina Ilieș, prima declarație după ce a fost eliminată de la "Ferma": "A fost greu, a fost cu lacrimi"

Publicat pe

Geanina Ilieș a dat primele declarații după ce a fost eliminată de Brigitte Năstase la Ferma, emisiunea difuzată la Pro TV. Ea a făcut față confruntării, dar în final a pierdut la un singur punct distanță. Dezvăluie că această experiență a fost o provocare pentru ea.

Eliminată din fermă, Geanina a declarat că experiența prin care a trecut a fost grea, dar intensă, din care a învățat multe despre viață. Și-a făcut prieteni noi, pe care pe poate baza de acum înainte.

„A fost o provocare, poate cea mai mare din viața mea. A fost o nebunie în care un amalgam de gânduri și sentimente mi-au oferit șansa să trăiesc cea mai interesantă experiență de viață. ❤️

Am cunoscut tipologii de oameni diferiți, de care m-am atașat și nu am purtat ranchiună nimănui, indiferent de situații. A fost un joc, pe care l-am înțeles și pe care l-am tratat cu calm, cu maturitate, cu răbdare și îngăduință. 

Am trecut prin probe fizice mai mult decât intense prin care am învățat că autodepașirea este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine. 

Am învățat să mă bucur poate și mai mult de lucrurile simple în acea #cocioabă din mijlocul pădurii și poate cel mai important în acest show a fost faptul că orice pierdere poate fi un câștig! 

A fost frumos, a fost greu, a fost cu lacrimi și întotdeauna va fi cu zâmbete! A fost Ferma. Un nou început!

Vă mulțumesc vouă, celor care m-ați susținut și ați fost alături de mine, pentru gândurile voastre cu cele mai sincere și frumoase mesaje!”, a scris Geanina pe Facebook.

Geanina Ilieș, prima declarație după ce a fost eliminată de la "Ferma": "A fost greu, a fost cu lacrimi"Geanina Ilieș, prima declarație după ce a fost eliminată de la "Ferma": "A fost greu, a fost cu lacrimi"

Cătălin Moroșanu, prima reacție după ce Geanina Ilieș a părăsit FERMA

Cătălin Moroșanu a fost antrenorul lui Brigitte în duelul cu Geanina Ilieș. După ce prezentatoarea TV a pierdut, el a declarat că se bucură că a câștigat Brigitte. Chiar dacă ea e mai acidă, el preferă o persoană care spune lucrurile pe față, nu pe la spate.

Foto: Facebook 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter