Antonia poate, în sfârşit, să divorţeze de Vincenzo Castellano

Publicat pe

Antonia trăieşte o poveste de dragoste cu Alex Velea, împreună cu care are 2 copii, însă puţină lume ştie că frumoasa artistă este căsătorită cu alt bărbat.

Este vorba de Vincenzo Castellano, de care nu s-a putut separa până acum pentru că de la dosar lipseau anumite acte. Acestea au sosit din Italia, iar Antonia poate să redeschidă procesul la notar.

Actele pot fi folosite şi de Alex Velea, care la următorul termen al procesului ar putea să devină în mod oficial tatăl celor doi copii pe care îi are cu Antonia, Dominic şi Akim.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 după o relaţie care începuse în urmă cu 4 ani, iar cei doi au împreună o fetiţă, Maya, care locuieşte în Italia împreună cu tatăl ei.

După ce procesul se va finaliza, iar Antonia va fi o femeie liberă şi se va putea căsători cu actualul ei partener, Alex Velea.

 

 

 

Antonia poate, în sfârşit, să divorţeze de Vincenzo CastellanoAntonia poate, în sfârşit, să divorţeze de Vincenzo Castellano
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter