Andreea Marin - prima declarație după ce s-a spus că formează un cuplu cu Marcel Toader

Publicat pe

După ce a divorțat de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a decis să fie mult mai discretă în ceea ce privește viața personală, însă presa tabloidă a început să scrie de ceva timp că vedeta și-ar fi găsit din nou sufletul pereche. Însă bomba a explodat în momentul în care s-a spus despre ea că ar fi avut o idilă cu Marcel Toader.

Scandalul divorțului dintre Marcel Toader și Maria Constantin ține de câteva săptămâni prima pagină a tabloidelor, iar pe parcurs au apărut în peisaj mai multe persoane publice acuzate că s-ar fi băgat în căsnicia lor. Începând cu Augustin Viziru, acuzat că ar fi avut o aventură cu Maria Constantin în timp ce era căsătorită cu Marcel, la Albertina Ionescu și Andreea Marin, care ar fi fost cucerite de afacerist în trecut, toți au intrat într-un scandal pe care nu l-ar fi vrut. Însă cea mai șocantă afirmație a venit în momentul în care s-ar spus despre Marcel Toader că a fost văzut de mână cu Andreea Marin.

În direct, în emisiunea „Xtra Night Show', în timp ce se dezbăteau motivele din cauza cărora s-ar fi destrămat căsnicia lui Toader, Mara Bănică a primit un mesaj în care o sursă îi scria că l-a văzut pe Marcel de mână cu Albertina Ionescu la piscină și de mână cu Andreea Marin la sală. Afaceristul a negat vehement aceste acuzații, iar după ce presa a explodat și a scris despre Zână că a avut o relație cu Marcel Toader, aceasta a simțit nevoia să clarifice situația.

„Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relaţie pe săptămână, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeaşi – musai „un afacerist bogat”! În fanteziile celor ce nu pot dormi , căci nu au linişte decât – măcar imaginar – în patul meu, sunt cea mai „descurcăreaţă ” femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci aşa dă bine, ştim, nu ştim despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găseşti nici de mâna cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divorţat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoinţa şi urări de bine, nu fac faţă realităţii. Această e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet şi-n strălucirea de pe chip, am învăţat o lecţie, discreţia, mai bună decât naivitatea mărturisilor deschise, din păcate.  Va veni ziua când mă veţi vedea, fireşte, de mâna cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viaţă te învaţă', a declarat Andreea Marin.

Când va fi ziua în care îl vom cunoaște pe bărbatul care o face fericită pe vedetă, nu știm, dar știm sigur că până la acel moment se va specula în continuare pe baza acestui subiect.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter