Antonia și Alex Velea nu au inhibiții. Unde au făcut dragoste cei doi artiști!

Publicat pe

Între Antonia și Alex Velea există o chimie incredibilă și se vede cu ochiul liber că sunt a „match made in heaven”. Poate tocmai de aceea cei doi artiști vorbesc fără inhibiții despre povestea lor de dragoste…

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu care a trecut nu doar proba timpului, ci și pe cea a unor încercări deloc ușoare… Dar cei doi, alături de copiii lor, formează acum o familie minunată și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Antonia și Alex Velea, sex în piscină

Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, Alex Velea și Antonia au făcut față cu brio unui test-fulger, la care au răspuns fără inhibiții și cu mult umor. Cei doi artiști au recunoscut fără să ezite lucruri care pe alții i-ar fi pus în încurcătură. „Am fost pe plajă de nudişti când eram mai mic”, a admis Alex Velea, în timp ce amândoi au recunoscut că „am făcut pipi în locuri publice”. Cireașa de pe tort a constat însă într-o dezvăluire pe care artiștii au făcut-o fără să clipească: Alex Velea și Antonia au spus că au făcut sex în piscină.

Între ei a fost chimie de la bun început

Într-un interviu pentru VIVA!, în care au vorbit despre începuturile relației lor de cuplu, despre copii, dar și despre greutățile pe care le-au depășit împreună, Antonia a povestit că la Alex a atras-o faptul că știa să se comporte și, mai ales, că avea umor.

Mi-l amintesc pe Alex cum încerca să mă cucerească pur și simplu prin caracterul lui, prin felul lui de a fi. Este un bărbat respectuos, mă făcea să râd și am avut chimie de la început. Repet, totul a fost cumva treptat, adică nu a fost vreo chimie sexuală sau ceva de acest gen, a spus artista.

La rândul său, Alex Velea a povestit despre relația lor supusă presiunii media și publicului și despre faptul că problemele prin care au trecut i-au făcut și mai puternici.

În perioada aia ne-am dat seama că ne completăm foarte bine. De fapt, toată treaba asta ne-a întărit mai mult. Am fost, practic, supuși unui test al destinului, căruia i-am făcut față cu brio. Pentru că noi am simțit că Dumnezeu ne-a dat iubirea asta și noi trebuie să avem grijă de ea. Și uite că s-a concretizat printr-o familie: avem doi băieți, avem și o fată și suntem fericiți.

Foto: Instagram

Antonia și Alex Velea nu au inhibiții. Unde au făcut dragoste cei doi artiști!Antonia și Alex Velea nu au inhibiții. Unde au făcut dragoste cei doi artiști!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter