Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, în mare secret

Publicat pe

Roxana Vancea s-a căsătorit civil cu Dragoș Paiu, după ce în luna noiembrie aceasta a fost cerută în căsătorie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, iar astăzi au spus Da! în fața ofițerului de la Starea Civilă.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, în mare secretRoxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, în mare secret

Vedeta a ales pentru acest eveniment o rochie albă, scurtă, iar Dragoş a purtat un costum negru elegant. Alături de cei doi a fost și băiețelul lui Dragoș, dar și familia și prietenii apropiați.

Dragoş Paiu este un cunoscut antrenor de fitness. Bărbatul are un băiat dintr-o relaţie anterioară, care pare extrem de ataşat de Roxana, potrivit Spynews.

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat', a transmis Roxana Vancea recent, pe Instagram.

Roxana Vancea, detalii picante despre partidele de sex cu Mihai Bendeac

Într-o ediție special iUmor, Roxana Vancea nu a avut milă față de fostul său iubit, Mihai Bendeac, făcând glume pe seama acestuia. Roxana a menționat de la bun început că probabil a fost o idee proastă să accepte invitația la emisiune și și-a început tirada de glume la adresa fostului iubit.

‘Mă întreb de multe ori cu ce am greşit să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna sau ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş, a povestit Roxana Vancea sub privirile amuzate ale juraților Delia și Chelu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter