EXCLUSIV în VIVA! de Februarie - Antonia şi Alex Velea plănuiesc nunta. Adevărul despre divorţul ei de Vincenzo Castellano și custodia fetiței!

Publicat pe

Antonia şi Alex Velea, împreună cu cei doi băieţi Dominic şi Akim, apar pe coperta de februarie a revistei VIVA!. Cei doi au oferit un interviu exclusiv în care au vorbit despre viaţa de cuplu și inclusiv despre nuntă, atunci când cântăreaţa va divorţa de Vincenzo Castellano. Iată care este adevărul despre controversata despărţire. 

Numărul de februarie al revistei VIVA! îi are pe copertă pe Antonia, Alex Velea şi cei doi băieţei ai lor, Dominic şi Akim. Părinţii au fost de acord să facă un shooting exclusiv, unul inedit, așa cum nu i-ați mai văzut până acum, în tabloul complet de familie.

De asemenea, ne-au oferit şi un interviu în care au fost abordate mai multe subiecte … delicate și, totodată, controversate. Antonia şi Alex Velea se gândesc să facă nunta, dar, în acte, artista este căsătorită cu Vincenzo Castellano. Adevărul despre toată această situație ni l-a spus chiar Antonia.

 

 

Sunteți unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, dar puțini sunt cei care cunosc începuturile poveștii voastre de dragoste. Așadar, cum a început totul?

Alex: Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu.

Antonia: Da. Confirm.

Alex: De poveste.

Situația voastră familială a fost un subiect de presă încă de la debutul relației voastre. Încet-încet, lucrurile încep să se limpezească… Știu că ați reușit să schimbați numele băieților în acte. Antonia, ce se întâmplă cu procesul de divorț?

Alex: Suntem pe cale de a schimba numele băieților, mai este un singur pas până la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp.

Antonia: Mai e puțin și se va rezolva.

Voi trăiți de la bun început ca o familie. Știu că nu este o prioritate pentru voi, dar… Alex, ai cerut-o în căsătorie pe Antonia?Adică a existat o cerere propriu-zisă, până acum?

Nu, nu a existat, cu siguranță ați fi aflat de undeva. Dar știu cum o s-o cer.

 

 

Alex, ai mers și tu cu Antonia să o vizitezi pe Maya, iar imaginile publicate de tine, pe Instagram, arată că vă înțelegeți foarte bine. Cum este relația dintre tine și Maya?

Alex: Am fost de foarte multe ori, nu de atâtea ori de câte mi-aș fi dorit eu, pentru că mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam sitauția asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul.

Antonia: Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.

Numărul de februarie al Revistei VIVA! poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând cu data de 1 februarie 2019. 

Foto: VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter