Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au mutat împreună. Ce se întâmplă cu fetiţa ei şi a lui Victor Slav

Publicat pe

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat de curând. Cei doi au hotârăt să îşi dea şi a doua şasă şi s-au şi mutat împreună. Se pare că relaţia lor evoluează pe zi ce trece. Bianca însă nu este pe deplin fericită, nu şi-a putut lua fiica în casa cea nouă. Vedeta are de gând să acţioneze!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis că nu pot sta prea mult despărțiți, astfel că au luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor. Potrivit wowbiz.ro, vedeta s-a mutat cu iubitul ei. Surse apropiate susțin că bărbatul și-a cumpărat, recent, o locuință în valoare de un milion de euro, într-un cartier rezidențial din București.

Cea care ar avea de suferit ar fi chiar fetiţa vedetei cu Victor Slav. Sofia Natalia a rămas la bunica ei, în casa în care a locuit Bianca cu prezentatorul TV. Momentan, micuţa petrece mult timp cu bunica maternă. Bianca are planuri şi vrea să o ia pe Sofia în casa cumpărată de Alex Bodi.

„Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă”, au declarat surse apropiate cuplului Bianca – Alex, pentru wowbiz.ro.

Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui

De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav iubește în liniște. Prezentatorul TV de la Kanal D este îndrăgostit nebunește de Raluca, o fată de oraș care a reușit să-i pună inima pe jar.

Cei doi ies des împreună în oraș, însă reușesc de fiecare dată să se ferească de paparazzi. Nu și de data aceasta, pentru că Victor Slav și Raluca au fost fotografiați împreună chiar de prietenii lor, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Nici Victor Slav, dar nici Raluca nu au făcut nicio declarație despre relația lor.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter