A apărut primul trailer al documentarului „Bright Lights” despre viaţa lui Carrie Fisher şi a mamei sale, Debbie Reynolds

Publicat pe

La puţin timp după dispariţia dramatică a actriţei Carrie Fisher (Prinţesa Leia din „Star Wars”), urmată la doar o zi de decesul mamei sale, legandara actriţa Debbie Reynolds (celebră pentru rolul său din filmul „Cântând în ploaie'), un documentar-omagiu cu cele două urmează să fie difuzat pe 7 ianuarie.

 

Postul de televiziune HBO a mutat data de difuzare a documentarului „Bright Lights', prevăzută iniţial pentru luna martie, şi a dezvăluit primul trailer al fimului care va face cu siguranţa să curgă multe lacrimi, însă va stârni şi zâmbete.

 

Documentarul extrem de emoţionant spune povestea lui Carrie şi a mamei sale, care au fost extrem de apropiate, în ciuda câtorva tensiuni care au existat între ele.

 

Cele două au locuit foarte aproape una de cealaltă, la doar câteva vile distanţă, iar fimul dezvăluie pe parcursul celor 95 de minute cadre inedite din vieţile lor. „Sunt cea mai bună prietenă a mamei mele', spunea Carrie Fisher.

 

Realizatorii Alexis Bloom şi Fisher Stevens au mărturisit ca au plecat de la ideea de a face „un film despre aristocraţia de la Hollywood, însă au sfârsit prin a face un film despre dragoste'.

 

Carrie Fisher a murit în urma unui infarct suferit în timpul unui zbor Londra-Los Angeles, iar mama sa a suferit un accident vascular cerebral la doar o zi după moartea ficei sale. Cele două au fost înmormântate împreună în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles.

 

Foto: Hepta

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter