Jonathan Rhys Meyers, starul din „Dinastia Tudorilor, a devenit tată pentru prima dată

Publicat pe

Actorul Jonathan Rhys Meyers, în vârstă de 39 de ani, a devenit în luna decembrie tată pentru prima dată, logodnica lui, Mara Lane aducând pe lume un băieţel.

 

Bebeluşul a primit numele Wolf Rhys Meyers, iar venirea lui pe lume a fost confirmată la începutul acestui an.

S-a aflat că iubita actorului irlandez a ales să nască acasă, ajutată de o moaşă, iar bebeluşul s-a născut înainte de sărbători, pe 15 decembrie.

 

Jonathan are o relaţie cu Mara Lane de aproximativ 3 ani, însă cuplul a fost extrem de discret în această perioadă. Mara a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din perioada sarcinii, iar unele surse susţin că ea şi Jonathan s-ar fi căsătorit înainte de venirea pe lume a primului copil.

 

Pentru Jonathan începe astfel o nouă etapă a vieţii sale. După ce s-a confruntat ani de zile cu problemele legate de alcool, actorul trebuie acum să se concentreze asupra familiei sale şi a fiului său.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Jonathan Rhys Meyers, starul din „Dinastia Tudorilor, a devenit tată pentru prima datăJonathan Rhys Meyers, starul din „Dinastia Tudorilor, a devenit tată pentru prima dată

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter