Cinci celebrități internaționale și clonele lor în miniatură

Publicat pe

Este fascinant să observăm cum genetica ne ia prin surprindere în mod plăcut, ca în cazul unor celebrități, ai căror copii seamănă izbitor de mult cu părinții lor.

 

Printre nenumăratele exemple, o avem pe Ava Phillippe, fiica lui Reese Witherspoon, care pare a fi copie la indigo a mamei sale: aceeași formă a feței cu bărbie bine evidențiată, aceeași privire albastră, același zâmbet cuceritor și plete blonde, strălucitoare, care-i încadrează trăsăturile.

 

Cindy Crawford are motive să se mândrească, ținând cont că fiica ei, Kaia Berger, îi calcă pe urme. În vârstă de 15 ani, Kaia a uimit pe toată lumea cu asemănarea incredibilă cu mama ei, una dintre cele mai frumoase femei ale anilor 80 – ‘90.

 

Despre Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise (10 ani), s-a vorbit mult, ele făcând senzație încă de la nașterea micuței Suri, deoarece au avut nenumărate apariții împreună, fiind îmbrăcate la fel și părând una și aceeași persoană, dar la vârste diferite. Pe măsură ce timpul a trecut, asemănarea s-a păstrat, ba chiar s-a accentuat.

 

Vanessa Paradis pare să aibă o copie fidelă în persoana fiicei ei cu actorul Johnny Depp, Lily-Rose (16 ani). Cele două și-au făcut apariția la o gală de modă din Londra purtând aceeași coafură și acelasi model de haine, spre deliciul celor prezenți!

 

Cât despre Shiloh Jolie-Pitt (10 ani), prima născută  a ex-cuplului „Brangelina', aceasta a moștenit celebra formă a buzelor mamei ei, la fel și ochii, și profilul.

 

Alexandra Zarnescu, Foto: Hepta

 

Cinci celebrități internaționale și clonele lor în miniaturăCinci celebrități internaționale și clonele lor în miniatură

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă