Arată ca un palat și au plătit pe masură. Cât a costat noua casă a Antoniei și a lui Alex Velea

Publicat pe

Antonia și Alex Velea și-au văzut visul împlinit, după ce au reușit să se mute, în sfârșit, în propria casă. Au stat mulți ani în chirie, dar se pare că așteptarea a meritat. Vila este impunătoare, motiv pentru care prețul a fost pe măsură.

Arată ca un palat și au plătit pe masură. Cât a costat noua casă a Antoniei și a lui Alex VeleaArată ca un palat și au plătit pe masură. Cât a costat noua casă a Antoniei și a lui Alex Velea

Anul 2019 s-a dovedit a fi unul excelent pentru Antonia și Alex Velea, atât în plan profesional, cât și personal. Proiectele în care s-au implicat au mers, astfel că au reușit să-și cumpere în decembrie locuința după care tânjeau.

Este vorba despre o vilă cu etaj, amplasată pe malul unui lac. Acoperișul iese în evidență și amintește de cel al Sălii Polivalente din Capitală. Casa se afla în zona Pipera.

Prețul plătit pentru superba vilă a fost de 500.000 de euro, scrie click.ro.

Sărbătorile le-au petrecut în noua locuință, astfel că, alături de cei doi baieței, Akim și Dominic, au împodobit bradul și l-au așteptat pe Moș Crăciun acasă. Au fost postate și imagini pe rețelele de socializare, cu mesajul Home', semn ca imobilul ar fi proprietatea lor.

Antonia a precizat că i-a pregătit și fiicei sale Maya o cameră în noua casă.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă. Imagini din vila de lux

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter