Are 16 ani, dar deja a cucerit inimile românilor. Raisa merge la liceu, dar înregistrează și piese alături de artiști cunoscuți din România

Publicat pe

O nouă artistă își face intrarea în showbizul românesc. După ce a câștigat concursuri naționale și internaționale la dans sportiv, Raisa a ales alt drum și la doar 16 ani deja colaborează cu greii industriei muzicale. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Artista lansează Sticlele, o piesă  în limba română compusă și produsă în studioul băieților de la Fly Project, producătorii de hituri internaționale, ale căror muzică se aude în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. 

Sticlele' este o melodie cu un final nefericit, diferită față de celelalte piese lansate de mine.

Are 16 ani, dar deja a cucerit inimile românilor. Raisa merge la liceu, dar înregistrează și piese alături de artiști cunoscuți din RomâniaAre 16 ani, dar deja a cucerit inimile românilor. Raisa merge la liceu, dar înregistrează și piese alături de artiști cunoscuți din România

Din prima clipă în care am ascultat-o în studioul Fly Records, al băiețiilor de la Fly Project, mi-a plăcut la nebunie și m-am regăsit foarte mult în ea. Această piesă reprezintă o nouă etapă în cariera mea: înregistrea în studio alături de Tudor de la Fly Project a fost super interesantă, pentru că mi-a impartășit din experiențele lui de pe scenele internaționale și m-a încurajat. Atmosfera a fost relaxată si plina de energie pozitivă, m-am simtit parte din gașcă.

Citește și: Silvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară:primele imagini cu fetița

 Piesa este pe sufletul meu pentru că are un sound actual, iar versurile, deși triste, au un feeling pozitiv, pentru că orice exeperiență ne face mai puternici la finalul ei' declară Raisa.  


Videoclipul a fost regizat de Isabella Szanto, care a gândit povestea unei relații  care se termină, dar în care sentimentele nu s-au stins. Într-un decor cu accente retro, Raisa și-a făcut debutul în actorie. 

Filmarea videoclipului a fost mai dificilă, pentru ca am jucat rolul unei fete îndrăgostite, alături de un actor profesionist, dar am considerat-o ca pe o provocare pentru ca am experimentat o altă latură artistică, actoria. Îmi doresc foarte mult ca piesa Sticlele' să ajungă la sufletele oamenilor și să o simtă așa cum am simțit-o eu atunci când am înregistrat-o' povestește Raisa.

Citește și: Alin Oprea, încă un atac din partea fostei soții:„Pierzi familia, prietenii și iubirea adevărată!’


Pe lângă cariera artistică, Raisa se ocupă intens și de studii, revenind la cursurile de la liceu, atât de puse sub lupă în această perioadă, încercând să se adapteze la program și schimbări, ca toți tinerii din România. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter