Armin Nicoară a cântat în avion pentru o fană: "Am început să plâng. Nu mi-a venit să cred". Și Claudia Puican a fost de față

Publicat pe

Armin Nicoară a cântat în avion pentru o fană. Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați artiști de la momentul actual. Saxofonistul a decis să meargă într-o vacanță alături de Claudia Puican, însă cei doi au avut parte de o surpriză la bordul aeronavei. O stewardesă i-a recunoscut, i-a rugat să el cânte ceva, iar despre tot ce s-a întâmplat în avion a vorbit chiar acesta! Iată declarațiile făcute de Armin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară a cântat în avion pentru o fană. Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Puican. Recent, cei doi îndrăgostiți au decis să plece într-o vacanță, în Seychelles, pentru a se bucura de câteva zile romantice. Însă, în avionul din Germania spre Emirate, Armin s-a întâlnit cu o fană, care era de fapt stewardesa de pe zborul respectiv.

Armin Nicoară a cântat în avion pentru o fană:  "Am început să plâng. Nu mi-a venit să cred". Și Claudia Puican a fost de fațăArmin Nicoară a cântat în avion pentru o fană:  "Am început să plâng. Nu mi-a venit să cred". Și Claudia Puican a fost de față

Tânara l-a recunoscut imediat, ba chiar mai mult, l-a rugat să îi cânte ceva, întrucât îi admiră extrem de mult. Saxofonistul nu a stat prea mult pe gânduri, a mers în spatele aeronavei, și-a scos instrumentul și a dat o adevărată petrecere.

Citește și: Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că are diabet:„Am avut și gânduri de moarte. Claudia a umplut golul ăla’

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă:„Facem Crăciunul aici’. Imagini cu locuința lor

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:Urmăm pașii stabiliți de instanță

Citește și: Whats UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:Încheiem prietenia

Armin Nicoară a cântat în avion pentru o fană

„Am plecat din Germania, acolo unde am avut câteva spectacole și am avut avion de la Frankfurt spre Dubai, iar pe la jumătatea zborului a venit o stewardesă, ea era româncă de la Suceava și cineva îi spusese că sunt la bord, m-a căutat, a venit la mine și a fost extremde entuziasmată și a vrut să facă câteva poze cu noi.

După aceea, ea și-ar fi dorit să și cânt. I-am zis că am instrumentul cu mine că îl iau cu mine în vacanță și m-a rugat să îi cânt și ei. Până la urmă, am mers acolo în spatele avionului unde stau însoțitorii de zbor și i-am cântat o melodie extrem de cunoscută de-a mea și evident că a recunoscut imediat piesa și a început să cânte și ea.

Inclusiv fetele de acolo știau câte puțin despre mine. Era o fată din Ucraina și era bună prietenă cu românca noastră și ea îi mai povestise despre mine”, a mărturisit Armin Nicoară, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

„Am început să plâng de emoție”

După întreg momentul, Armin Nicoară s-a întors la locul lui și a fost copleșit de emoții. I-a spus partenerei sale că s-a simțit extrem de apreciat și chiar a început să plângă.

„Când m-am întors la locul meu, chiar i-am spus Claudiei că nu îmi vine să cred. Am avut cele mai mari emoții. Când m-am așezat la loc chiar am început să plâng și de emoție și de bucuria pe care am trăit-o și am avut-o acolo. Să te cunoască cineva și să te recunoască m-am simțit extrem de apreciat și iubit și mi-au dat lacrimile”, a mărturisit artistul, pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter