Amfitrion 2012: Cele mai frumoase case ale vedetelor

Publicat pe

Anul acesta ne-au deschis portile si ne-au primit in intimitatea spatiului in care locuiesc mai multe vedete din Romania, printre care Venera Arapu, Mihai Gainusa, Diana Sucu sau Calin Goia (Voltaj). Iata o selectie cu cele mai frumoase case, fotografiate pentru VIVA!

 

Venera Arapu

 

Dupa 12 ani petrecuti la Paris, era de asteptat ca Venera sa nu-si gaseasca cu usurinta o casa care sa o cucereasca in Bucuresti. A gasit-o, insa, Pe una dintre cele mai verzi strazi din Bucuresti, aflata la egala distanta de Parcul Ioanid si Parcul Icoanei, iar acum ne-a prezentat-o si noua. Este un spatiu eclectic, la fel de neasteptat precum creatiile designerului si la fel de enigmatic ca firea sa.

 

Foto: Sebastian Enache

 

Anca Serea

 

Departe de tumultul orasului, Anca Serea (Prima TV) petrece momente frumoase alaturi de David (11), Sarah (5) si ultimul sosit in familie, Noah (5 luni). Ne-a prezentat si noua, in exclusivitate, spatiul in care ea si iubitul ei, Adi Sana, isi cresc copiii si descopera in fiecare zi lucruri noi unul despre celalalt.


Am intrebat-o pe Anca cum de locuiesc, totusi, in doua case.
 „Initial, am incercat sa locuim cu totii la Corbeanca, acolo unde statea Adi. Fiindca David avea scoala in Co­troceni, ne descurcam greu cu trans­portul, totusi. Ne-am straduit asa vreo doua luni, apoi ne-am gandit sa luam un spatiu mai mare in Paradisul Verde… poveste lunga. In orice caz, nu am reusit, asa ca ne-am reorientat catre acest complex, unde eu aveam deja o casa din 2008. Cum nu era su­ficient spatiu pentru toti intr-o sin­gura locuinta, am mai inchiriat o a doua, ne-a zis ea.

 

Foto: Sebastian Enache

 

Citeste aici continuarea

 

 

Diana Sucu

 

Diana (40) ne-a primit bucuroasa in casa ei din centrul Bucurestiului., unde locuieste impreuna cu Dan Sucu, sotul ei, si cei doi copii  Petru Andrei Cristian (4) si Dan Matei (6).

Ai putea schimba decoratiunile interioare in fiecare sezon, in functie de tendinte. Cat de des faci schimbari prin casa?

Eu sunt adepta stilului clasic, iar obiectele care ne inconjoara, desi le-am cumparat de mult, sunt la fel de actuale ca atunci cand le-am achizitionat. Ele completeaza mobilierul si stilul nostru de viata.

 

Foto: Marius Baragan

 

 

Iris Serban

 

Designerul Iris Serban a ales sa locuiasca in afara orasului, pentru a-i oferi fiicei sale confortul unei copilarii fericite. Nu suporta simetria in designul interior, insa acesta e singurul context in care nu prefera echilibrul.

De ce ai ales sa locuiesti in afara orasului Bucuresti?
M-am gandit mai mult la copil. Eu am crescut la Eforie si am avut libertate, parintii mei mi-au dat voie sa ies afara linistita si nu le-a fost teama pentru mine niciodata. Or eu, stand In Bucuresti, n-as putea sa-mi las copilul sa mearga pe unde doreste. Aici este mult spatiu verde si un mediu sigur. Intr-adevar, fac mai mult pana In Bucuresti, dar prefer asa. Nu vad asta ca pe un sacrificiu, am ales un trai sanatos pentru familia mea.

 

Foto: Catalin Opritescu

 

Mihai Gainusa

 

O casa linistita, un adevarat camin. Rar gasesti asa ceva in lumea celebritatilor. Un adevarat refugiu pentru cel care a ramas acum unicul responsabil al Cronicii Carcotasilor. Pestisori, copii (Eva si Andrei), carti, arta, liniste, o sotie tandra.

La cata energie au copiii mei, e imposibil sa nu vibreze casa! De fapt, casa e plina de energie, chiar si cand Enel-ul ne lasa fara energie electrica', spune Mihai Gainusa, amuzat.

 

Foto: Radu Chindris

 

Citeste aici continuarea

 

Calin Goia (Voltaj)

In centrul Bucurestiului, pe o strada ce poarta numele unui pictor, intr-o casa interbelica, am gasit cel mai frumos tablou de familie: Andreea, Calin, Petru (4) si Tudor (3).

Care este cea mai mare extravaganta pe care v-ati permis-o in materie de decoratiuni?
Niciuna foarte mare. Am achizitionat cateva obiecte vintage de mobilier. Poate cea mai mare extravaganta este acoperisul de cupru, pentru ca se potrivea cel mai bine arhitecturii. A fost amuzant cand o inspectoare de la Primarie, citind proiectul, a exclamat: Acoperis de cupru? Dar ce-i asta, biserica?'…

 

Foto: Alex Galmeanu

 

Citeste aici continuarea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter