Amfitrion: Acasa la Andreea si Calin Goia

Publicat pe

In centrul Bucurestiului, pe o strada ce poarta numele unui pictor, intr-o casa interbelica, am gasit cel mai frumos tablou de familie: Andreea, Calin, Petru (4) si Tudor (3).

Calin, stiu ca esti pasionat de sport. De ce ai renuntat la o mini sala la tine acasa?
C: Initial, asta era destinatia subsolului. Dar ulterior mi-am facut un studio acolo. Sportul e mai bine sa-l practici in locuri in care vine mai multa lume, cred ca datorita faptului ca apare spiritul de competitie si ca e mai fun!

De fapt, mai ai timp de sport cu atatea concerte si cu doi copii de crescut?
C: Nu la fel de mult ca inainte, dar, totusi, imi gasesc. Si asta pentru ca o fac cu placere, nu ca sa-mi pastrez silueta sau alte lucruri de genul asta.

Cand am vorbit cu voi, erati in Austria. Business sau placere?
C: Le-am combinat, am fost invitati la un concert cu ocazia Zilei Nationale si, daca tot am batut drumul pana acolo, ne-am luat si schiurile cu noi. Concertul a iesit excelent, romanii adunati acolo chiar au simtit ca sarbatoresc ziua lor, iar partiile din Austria sunt dupa cum se stie, excelente!

De obicei, imbini utilul cu placutul si iti iei si familia la concerte?
C: Da, de multe ori. Mai ales in orasele care nu sunt foarte departe de Bucuresti. Si intotdeauna la Cluj, e o ocazie in plus pentru copii sa-si vada bunicii.

E perioada cadourilor. V-ati oprit si la shopping in Austria?
C: Nu ne-am oprit pentru shopping. Dar cadouri putem sa ne luam si din tara, au trecut vremurile alea in care mergeai in strainatate sa-ti iei Pepsi si guma de mestecat (rade).

Copiii merg cu voi in vacante de fiecare data sau aveti si o vacanta romantica, rezervata numai pentru voi?
A: Ii luam cu noi in vacantele mai lungi, dar avem si mici evadari romantice in doi, de cateva zile.

Care este ultimul moment romantic pe care l-ati pregatit unul pentru altul?
A: Acum cateva zile, Calin m-a chemat in studio sa imi cante o piesa de dragoste, la care lucreaza acum, al carei text este inspirat din povestea noastra. Desi nu a fost nimic pregatit, a fost foarte emotionant si romantic. Si sunt multe altele, marunte, de zi cu zi.

Calin, esti mult timp plecat in turnee. Te-a inspirat vreodata vreo camera de hotel in compunerea unei piese? Dar casa ta, te inspira?
C: In casa mea ma simt excelent si aici compun cel mai des. Dar ma inspira mai mult oamenii decat locurile.

Luana Danet
Foto: Alex Galmeanu

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter