Amfitrion Irina Marinescu

Publicat pe
Mobila e facuta la comanda pentru ca Irina a vrut sa fie cat mai simpla: piese care sa sustina lucruri si strictul necesar. Restul sunt obiecte pe care le-a primit cadou.

Irina Marinescu Chiar inainte de aceasta sedinta foto, ne intrebam: de unde isi cumpara mobila un designer vestimentar, un om cu un simt al rafinamentului atat de fin. Asa ca am profitat de vizita noastra in casa Irinei si am intrebat-o despre criteriile de alegere a mobilei. „Am vrut lucruri cat mai minimale. Le-am facut la comanda, mi-am dorit niste piese care sa sustina lucruri si strictul necesar. Restul sunt obiecte pe care le-am primit cadou si care au aerul acela de vintage, desi nu sunt. Cat despre lucrurile pe care trebuie sa le sustina rafturile, acestea sunt carti, CD-uri, dar si obiecte aduse de prin calatorii, „inclusiv niste cani de supa aduse printre haine in bagaje de la New York. Nu ne-am putut abtine.

Insa, dupa o zi plina, in care creeaza unele dintre cele mai frumoase outfit-uri de pe la noi, oare ce ii place creatoarei de moda sa faca atunci cand ajunge acasa? „Sa ma transform in mama instantaneu (ramane in spatele usii tot ce am adunat rau in ziua respectiva), sa imi verific mailul din nou, sa citesc o carte, sa fac lucruri casnice sau ma joc cu Luca, fiul meu, de un an.

De ce casa ei e atat de primitoare

A folosit cat mai putina mobila pentru a fi cat mai spatioasa. Are astfel multa lumina, iar piesele de mobilier sunt combinate cu foarte mare grija.

Irina Marinescu Se plictiseste greu de un anumit design interior, dar daca se intâmpla, „gasesc un mod de a schimba locul lucrurilor intre ele, inlocuiesc un obiect vechi cu unul nou.

Asculta muzica la i-pod… multa, diferita, dar de aspectul acesta se ocupa iubitul ei. Cand e singura, asculta muzica la laptop: Nina Simone, Ayo, piese ce transmit intotdea-una un mesaj.

Peretii sunt de culoare alba pentru ca apartamentul nu este foarte mare si orice perete inchis la culoare ar fi inghitit din impresia de spatiu pe care o da albul.

Atunci cand cumpara un obiect nu se uita niciodata la brand. Ceea ce conteaza este, indubitabil, stilul.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter