Amfitrion: Raluca Moianu

Publicat pe

Amfitrion: Raluca Moianu

Amfitrion: Raluca Moianu

„Obiectele de suflet” din casa Ralucai sunt o scrumiera Gaudi, care ii aduce aminte de Barcelona si cateva lucrari de grafica primite la nunta sa de o pictorita din Ecuador. Piesa de rezistenta este insa „canapeaua” pentru lenesi.

Casa Ralucai nu este o vila somptuoasa, ci un camin primitor facut cu suflet si gandit dupa necesitatile familiei. Un living, o bucatarie, trei dormitoare si o mansarda sunt suficiente pentru familia „Iarta-ma!”. „Casa este destul de mare, este suficient spatiu pentru noi trei. Nu inteleg de ce ai nevoie de o casa imensa pentru a face din ea caminul visat. In plus, cred ca o casa foarte mare te transforma in sclavul ei. Pot sa spun ca avem o camera goala in acest moment pentru eventualitatea in care, in familia noastra ar mai aparea un bebelus.”

Dar sa vorbim despre camerele amenajate. Living-ul este un spatiu deschis cu tonuri calde de portocaliu tomnantic care se regasesc in cromatica perdelelor, a canapelei si a covoarelor. „Eu ador portocaliul, iar mobila in tonuri wenge avea nevoie sa fie completata de o culoare calda. Decoratoarea noastra, Monica Miclea, a venit cu propuneri, iar eu am ales asa cum mi-a dictat sufletul.” Raluca este de parere ca fiecaruia ii sade bine cu meseria lui, asa ca a apelat la un expert in domeniu. „Este bine sa ai pe cineva cu care sa te sfatuiesti in materie de decoratiuni, sa te invete sa luminezi corect incaperile, o persoana care sa-ti ofere solutii si sa fie la curent cu ce este nou in domeniul acesta.”

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter