Andreea Balan - Succes mexican

Publicat pe
Andreea a facut un adevarat spectacol in platoul de la „Dancing Around the World atunci cand a cantat o piesa compusa de Yorgos Benardos, Keo si Cornel Ilie, „Baby Get Up and Dance.

Ce dansuri ai invatat?
Mambo, disco, salsa, quick step, rock&roll, hip hop, merengue, tango, jive, cumbia, cha cha, vals, rumba flamenca, regeton, samba, salsa linea sau swing.

Foarte multe, intr-adevar. A fost diferit de concursul din Romania?
A fost de „n ori mai greu. Fiecare tara si-a trimis cei mai buni dansatori, chiar profesionisti, asa ca a fost muuuuult mai greu. |n plus, fiind 3 stiluri de dans pe saptamana, am muncit triplu.

Andreea Balan, Petrisor Ruge

Tot timpul in care ai fost plecata ai anulat toate concertele din Romania?
Inainte sa plec am spus organizatorilor sa ma contacteze dupa 20 decembrie.

Te-ai gandit cati bani ai pierdut in aceste 2 luni?
Nu se pune problema ca am pierdut bani. Noi am fost platiti pentru munca de aici, dar nu au contat banii. Eu am acceptat sa vin inainte sa-mi negociez onorariul. Mi-am dorit mult sa-mi reprezint tara in acest concurs, iar satisfactiile morale, aprecierea si sustinerea oamenilor au fost mai presus de orice. Faptul ca 3 saptamani la rand am luat locul 1 si ca am cantat intr-una din editiile din aceasta emisiune, pentru mine a insemnat cat 100 de pasi inainte in cariera mea de cantareata. Emisiunea s-a transmis live in 8 din 9 tari participante si deja dam autografe, in special Petrisor, care a innebunit toate adolescentele.

Claudia Cosma, Fotografii Media Pro

Andreea Balan si Petrisor Ruge au participat la concursul „Dansez pentru tine, iar apoi i-a vazut o lume intreaga la competitia din Mexic „Dancing Around The World. Au concurat cu dansatori profesionisti si au invatat peste 20 de stiluri de dans.

Petrisor Ruge, Andreea Balan, concursul Dansez pentru tine din MexicCum ai ajuns la acest concurs?
Echipa formata din mine, Petrisor Ruge si coregrafa Doina Botis, a fost aleasa de cei de la Pro TV, adica de producatorii emisiunii „Dansez pentru tine. S-a intocmit o lista cu mai multe perechi si in final am fost alesi noi din diferite motive, cel principal fiind ca suntem o echipa bine sudata si putem dansa orice.

Cat timp ai „locuit in Mexic?
Am ajuns pe 25 octombrie si am stat pana pe 20 decembrie. Au fost 7 emisiuni difuzate in fiecare duminica.

Si in tot acest timp nu ti-ai vazut familia? Nici pe Keo?
Nu. In fiecare emisiune s-a stabilit care echipa a avut cel mai bun pas al serii si duminica din 18 noiembrie am castigat noi (adica la R&B am avut o miscare care a fost considerata cea mai buna din seara respectiva). De obicei, cand o echipa castiga, i se faceau surprize, adica veneau in platou parintii sau iubitul(a). Dar eu am vrut sa cant in emisiune si producatorii mi-au indeplinit aceasta dorinta. Asa ca, in duminica urmatoare, in a 4-a editie, am cantat o melodie noua compusa special pentru acest show de catre Yorgos Benardos, Keo si Cornel Ilie, „Baby Get Up and Dance. Mi s-au dat 8 dansatori si am facut un show care a prins foarte bine, iar EMI Music Mexic au venit special sa ma vada in platou si mi-au oferit un contract. In ianuarie voi filma un videoclip la aceasta piesa si voi lansa un album in engleza pe piata mexicana. In schimb, lui Petrisor i-au fost adusi fratele si mama care au stat aici 2 zile.

Andreea Balan, Petrisor Ruge, concursul Dansez pentru tine din Mexic

Unde ai stat in tot acest timp?
La un hotel de 5 stele, dar n-am avut timp sa ma bucur de confort.

De ce? Cate ore te antrenai pe zi?
Repetam in fiecare zi de la 10 dimineata pana la 9 seara cu o pauza de masa de o ora, dar pentru ca aveam 3 stiluri de dans pe saptamana, nici aceste ore nu erau suficiente. Important este ca am luptat impotriva unor echipe cu dansatori profesionisti. De exemplu, vedeta din Argentina avea 30 ani, dansa de la 5 ani si era balerina profesionista, concurenta din Mexic dansa de 5 ani intr-o trupa de jazz-balet. Si pe deasupra, s-au imbolnavit misterios 5 membri din alte echipe (care dansau slab), au plecat acasa si au fost trimisi in locul lor dansatori profesionisti.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter