Andreea Balan - Succes mexican

Publicat pe
Andreea a facut un adevarat spectacol in platoul de la „Dancing Around the World atunci cand a cantat o piesa compusa de Yorgos Benardos, Keo si Cornel Ilie, „Baby Get Up and Dance.

Ce dansuri ai invatat?
Mambo, disco, salsa, quick step, rock&roll, hip hop, merengue, tango, jive, cumbia, cha cha, vals, rumba flamenca, regeton, samba, salsa linea sau swing.

Foarte multe, intr-adevar. A fost diferit de concursul din Romania?
A fost de „n ori mai greu. Fiecare tara si-a trimis cei mai buni dansatori, chiar profesionisti, asa ca a fost muuuuult mai greu. |n plus, fiind 3 stiluri de dans pe saptamana, am muncit triplu.

Andreea Balan, Petrisor Ruge

Tot timpul in care ai fost plecata ai anulat toate concertele din Romania?
Inainte sa plec am spus organizatorilor sa ma contacteze dupa 20 decembrie.

Te-ai gandit cati bani ai pierdut in aceste 2 luni?
Nu se pune problema ca am pierdut bani. Noi am fost platiti pentru munca de aici, dar nu au contat banii. Eu am acceptat sa vin inainte sa-mi negociez onorariul. Mi-am dorit mult sa-mi reprezint tara in acest concurs, iar satisfactiile morale, aprecierea si sustinerea oamenilor au fost mai presus de orice. Faptul ca 3 saptamani la rand am luat locul 1 si ca am cantat intr-una din editiile din aceasta emisiune, pentru mine a insemnat cat 100 de pasi inainte in cariera mea de cantareata. Emisiunea s-a transmis live in 8 din 9 tari participante si deja dam autografe, in special Petrisor, care a innebunit toate adolescentele.

Claudia Cosma, Fotografii Media Pro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter