Andreea Spataru - Fetele bune ajung unde vor ele

Publicat pe

Cine invata din greseli

Din experienta de viata destul de vasta la cei 25 de ani, Andreea recunoaste ca greselile sunt iminente si ca orice ar spune parintele, copilul va face tot cum vrea el. „As vrea, in primul rand, ca Maria Sofia sa aiba incredere deplina in mine, indiferent ce obstacole va intampina. Fiecare etapa a vietii are problemele ei, problemele incep din momentul in care inveti sa mergi. As vrea sa tina cont macar de 50% din sfaturile mele, sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua o decizie si sa nu aiba incredere oarba in oameni.” Fetele se comporta deja ca cele mai bune prietene. Merg impreuna la cafenea, la mall, colinda orasul cu masina.

Un suflet pereche

Tatal, Sorin (34), are grija sa nu le lipseasca nimic. „Lui Sorin ii place sa se joace tot timpul cu ea. O face sa rada, o pupa incontinuu… o iubeste foarte mult. Mereu vrea ca Maria sa fie aranjata ca si cum ar fi gata de plecare si chiar el se ocupa de toate aceste lucruri. Nu se da inapoi de la nimic cand vine vorba despre fetita lui.” Prin urmare, Andreea a tras lozul castigator, desi din rapiditatea cu care s-au intamplat lucrurile in viata ei, ai fi zis ca se pripeste sau ca fuge de ceva. Se pare ca lucrurile sunt cat se poate de simple. „Am simtit inca de la prima intalnire ca vreau sa raman cu el. Mi s-a parut sincer, deschis si mi-a aratat ca vrea sa intemeiem o familie. Am facut pasul decisiv in viata amandurora, acela de a da nastere unui copil.”

Imaginea conteaza!

Oricat de mult timp petrece vedeta cu fetita sa, primul cuvant pe care l-a rostit copilul a fost „tata”. „Sunt zile cand stau non-stop cu ea, asta pentru ca nu am altceva de facut. Dar sunt si zile cand am job-uri si trebuie sa o las in grija lui tati. Cand nu e langa mine, simt ca imi lipseste ceva si mor de dorul ei.” Ce-i drept, fetita ar putea candida la titlul de „cel mai simpatic bebelus din tara”, chiar daca seamana doar la ochi cu frumoasa ei mama. Maria Sofia este un copil foarte vesel, cu exceptia momentelor in care pozeaza. Dupa cum poti observa din fotografii, tanara de sapte luni isi ia foarte in serios rolul de model, devenind cat se poate de sobra in fata obiectivului. Cu toate ca ne-am straduit din rasputeri sa o facem sa rada. Sa fi invatat deja de la mama ei ca imaginea conteaza? Andreea a simtit asta pe pielea ei. £As putea spune ca datorita calitatilor fizice am ajuns aici. Abia dupa ce am castigat cateva concursuri de miss am reusit sa intru in televiziune si mai apoi, intr-ade-var, sa lucrez foarte mult ca model si sa am multe pre-zentari de moda. Cali-ta-tile fizice m-au ajutat sa urc in cariera.

Oana Popoiag

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter