Colin Farrell - Bestia sentimentala

Publicat pe

Colin Farrell – Bestia sentimentala

Colin Farrell – Bestia sentimentala

Viril si necioplit (intentionat) in intrerviuri, Colin Farrell isi pastreaza esenta tare de irlandez crescut cu whisky in loc de lapte. Dar, de fapt, dincolo de imaginea de dur care le innebuneste pe femei, e fragil si sensibil: e topit dupa James, baietelul lui, o iubeste pe maica-sa incredibil de mult si sufera de insomnii…

Alaturi de Ali Larter in rolul lui Jesse James intr-unul din primele filme in care a jucat American Outlaws' (2001)

Viril si necioplit (intentionat) in intrerviuri, Colin Farrell isi pastreaza esenta tare de irlandez crescut cu whisky in loc de lapte. Dar, de fapt, dincolo de imaginea de dur care le innebuneste pe femei, e fragil si sensibil: e topit dupa James, baietelul lui, o iubeste pe maica-sa incredibil de mult si sufera de insomnii…Nu e putin lucru sa fii numit de catre Al Pacino cel mai bun actor al generatiei tale. Nici sa ai, la 30 de ani, un palmares de cucoane numai una si una in viata personala. Nici sa fii considerat un reper de imagine virila si de sex-appeal frust, asa cum nu prea se mai gaseste intr-o epoca adjudecata de metrosexuali si homosexuali la capitolul imagine.Colin Farrell nu da doi bani pe felul cum e perceput; este incredibil de primitiv uneori, de nepoliticos, un irlandez crescut cu booze' (macheala' intr-o traducere mai… plastica), care a batut mingea pe maidan (tatal lui a fost fotbalist si a vrut sa-i calce pe urme), nu s-a omorat cu cartea, s-a initiat sexual de foarte june, i-a facut un copil unei manechine frumoase, fara s-o ia de nevasta (ca un derbedeu ce este, pentru ca nu avea chef de schimbat scutece, dupa cum declarase in acel moment), adica exact genul dupa care sa-ti pierzi capul si cu care sa-ti nenorocesti viata senin, incercand sa-l duci la biserica si la primarie.

Scena din Alexandru' (2004)

Totusi, o femeie l-a dus si la altar. Este vorba despre Amelia Warner, o actrita britanica, ea avea 19 ani, cei doi s-au casatorit pe o insula din Pacific, si patru luni mai tarziu divortau. Ale tineretii valuri. Insa, daca daca ii mai citesti pe ici, pe colo si vorbele de duh, mai cu seama cele in care vorbeste despre familia lui si despre maica lui de acasa, despre frati, copil, surori, vezi ca are si potential de familist (care, probabil, se va materializa pe la 50 de ani), dar suficient cat sa te duca la pierzanie ca femeie.Colin are un vocabular elevat', compus din cuvinte care incep cu litera f' pe care le foloseste in cele mai pretentioase contexte, chiar si cand poarta smoching si papion. Pe vremuri, isi permitea asemenea excese de atitudine doar un Marlon Brando. Vorbeste fara perdea despre dimensiunile pe care le prefera la femei, si nu e vorba despre lungimea parului. Vorbeste deschis despre substantele datatoare de extaz, si nu e vorba despre vinuri frantuzesti.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter